Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

En İyi Casus Programı İncelemesi - CasusPro.com

En İyi Casus Programı İncelemesi - CasusPro.com

Herkese Merhabalar;

Bugün sizlerle mükemmel bir bilgi paylaşacağız. Bu aslında bir inceleme yazısı olarak anlaşılırsa daha iyi olur çünkü kişisel anlamda haber editörlerimizin inceleyip onay verdiği bir casus programdan sizlere bahsetmek istiyoruz.Sevdiklerimizi ve yakınlarımızı olumsuz durumlardan korumak, kötü niyetli insanlar tarafından hayatlarının heba edilmesini önlemek biz bireyler için günden güne mümkünlüğü daha kolay hale gelmektedir.

Teknolojinin yoğun ve hızlı şekilde gelişmesiyle beraber hayatımıza yeni yeni şeyler girmeye başladı. Örneğin akıllı telefonlar ile gerek fotoğraf gerek video çekimi yapılabilmekte, internete girerek özel bilgilerimize kadar herşeyi not ettiğimiz bir alan var artık. Peki her iyi şeyin arkasında kötü bir şey yokmudur ? yada daha doğru soruyu soralım Kötü niyetli insanlar bu cihazları kötü niyetle kullanamaz mı ?

Sevdiklerimiz üzerinden düşünelim, kızımız çocuğumuz eşimiz biz iş  yerindeyken herhangi kötü niyetli biri tarafından sapıklığa maruz kalabilir öyle değil mi ? Telefondan cinsel ve soyut taciz yapılabilir. Sürekli arayarak sevdiklerimizi rahatsız eden kişileri kimseyi ürkütmeden ve belli etmeden bulabilmek artık günümüzde gerçekten çok kolay hale geldi. İşte sizlere bugün incelemesini yaptığımız CasusPro adındaki casus yazılımla ilgili bilgilendirme sunmak istiyoruz.

CasusPro Nedir ?

CasusPro en basitinden bir link vasıtası ile karşı tarafın cihazına yüklenerek telefon yazılımını tamamen gölge şekilde izleyebilen bir yazılım türüdür. Cihazı kullanan kişinin hangi dakika hangi saniye kimle konuştuğunu, kimden gelen aramaları kabul edip - red ettiğini, kim tarafından saat kaçta arandığı, mesajlaşmaları, whatsapp gibi sosyal iletişim uygulamalarında kimlerle neler konuştuğu, telefonun ses alıcısı üzerinden ortam dinlemesi yapmaya yarayan bir yazılımdır.

CasusPro Yetkilileri Oldukça İddialı !

CasusPro yetkilileri ve yazılımcıları bu programın işleyişi hakkında web sitelerinde de kısa kısa bilgi sunmuşlar gelin casuspro'nun işleyişini kendilerinden dinleyelim...

- Uzaktan Yükleme!

"Diğer yazılımlar gibi telefona erişimde bulunmanız gerekmez. Yeni geliştirdiğimiz sistemle birlikte hedef telefona mesaj atmanız ve mesajdaki linke tıklatmanız yeterlidir. Uygulama kendisini farkettirmeden yüklenecek ve çalışmaya başlayacaktır."

- Anlık Bildirim

"Size verdiğimiz yönetim panelinde farklı numaralarla olan telefon görüşmeleri, farklı bir konumda bulunma, silinen fotoğraf veya mesajlar gibi şüpheli işlemlerde anlık bildirim alacaksınız."

- Android + IOS Desteği

"Tüm Android ve IOS Cihazlarıyla uyumludur, tek zorunluluk doğrulama yapabilmek için cihazda SIM kart takılı olması gerekmektedir."

Göreceğiniz üzere CasusPro yazılımının kullanımı gereği oldukça basit ve sistemsel yapısı gereği homojen bir çalışma aktivitesine sahip olduğunu görüyoruz. Bugün birçok insan sevdiklerinin güvenliğini ve onların kötü niyetli kişilerden uzak bir şekilde rahat yaşam sürdürmesini istemekte. Bunun için de artık teknolojinin kullanımı, onları ürkütmeden kırmadan ve korkutmadan takip etmek oldukça mantıklı ve yaşamın işleyişi bakımından faydalıdır buna emin olmanızı isteriz.

CasusPro'nun Sistemsel Özelliklerini merak edenlere CasusPro ile neler yapabilirsiniz sırasıyla bunları sizle paylaşmak isteriz.

Telefon Dinleme

Konum Takibi

Konum Takibi

Kamera İzleme

E-Posta Takip

Whatsapp Takip

Facebook Takip

Snapcat Takip

İnstagram Takip

Yukarıda sizin de göreceğiniz üzere takip özellikleri bakımından casus yazılım - takip programı kategorisinde en iyi faaliyetlerin gerçekleştirilmesine fırsat tanıyan özel bir program. İşyerinizdeki çalışanlarınızın, ailenizin, dostlarınızın ve hayatınızda değer verdiğiniz kim varsa onları uzaktan takibe alarak istenmeyen olumsuz durumlardan onları uzak tutmak emin olun elinizde.

Fonksiyon açısından telefonu anlık olarak takip edebiliyorsunuz, örneğin konum değiştirdiğinde hangi konumdan sinyallerin geldiğini yani cihazı kullanan kişinin nereye gittiğini çok kolay bir şekilde tespit edebiliyorsunuz. Bu casus programın en niteliksel özelliklerinden biri de programın modül olarak kolay kullanıma sahip olması. Yani herşey elinizin altında ve detaylarda boğulmadan çok rahat bir şekilde önünüze geliyor her işleyiş.

Biz Denizli24haber editörleri olarak programı inceledik, sizlere de denemenizi tavsiye ederiz. Nereden iletişime geçeceğinizi merak ediyorsanız https://casuspro.com/ web sitesine giriş yaparak bu konularda arzu ettiğiniz teknik her bilgiyi sitede bulabilirsiniz.

Web sitesine giriş yaptığınızda karşınıza detay ve seviyesine göre paketlendirmeler mevcut. Kendinize uygun gördüğünüz paketi satın alarak bu programı kullanmaya siz de başlayabilirsiniz. Eğer yetkin bir desteğe ihtiyacınız olduğunuz düşünüyorsanız web sitesi iletişim panelinden sizlere yardımcı olabilecek teknik ekibe ulaşabilir, soru ve görüşlerinizi, taleplerinizi kendilerine rahat bir şekilde iletebilirsiniz.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!