Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Erdoğan, 18 Ay Boyunca Yaptığı Önemli Çalışmalarını Anlattı

Erdoğan, 18 Ay Boyunca Yaptığı Önemli Çalışmalarını Anlattı
Denizli Ticaret Odası Başkanı 18 ay boyunca yaptığı önemli işlerin ayrıntılarını basın mensuplarıyla paylaştı. Erdoğan, “Denizli tarihinde ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Oda Seçimi öncesi Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu başarılı çalışmalarını ve Yeni Dönemde yapacağı çalışmalarını tek tek anlatarak 2 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan oda seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı.

2 Nisanda 81 ilde Ticaret ve Sanayi odaları seçime gidiyor. Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan 2 Nisan pazartesi günü yapılacak olan seçimler öncesi Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Konuşmasına Zeytin Dalı operasyonun da şehit olan askerlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek başlayan Erdoğan, 28 Eylül 2016’da göreve başladığı günden itibaren üye ziyaretlerine başladığını anlattı. 1 buçuk yıl içinde yönetim kurulu üyeleriyle beraber yapmış oldukları çalışmaları tek tek anlattı.

Özellikle Eximbank ve Kredi Garanti Fonu hakkında yapılan çalışmalar sayesinde Denizli iş dünyasında kaynak sıkıntısına ulaşma sorununu çözdüklerini belirten Erdoğan, “016 yılında bu şehirde Kredi Garanti Fonu’nu bilen 38 kişi var iken bugün Denizli’mizde 7 bine yakın kişi Kredi Garanti Fonu’ndan kredi kullandı. Bu da bizim bu konuda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde oldu.” dedi.


DİĞER ŞEHİRLERE ÖRNEK OLDU

Göreve geldiğinde Denizli Ticaret Odası’nın diğer şehirlere örnek olması için çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Erdoğan, Ticaret Odası’na ait kaynakları nefes kredisi adı altında üyelere sunduklarını söyledi. “Denizli Ticaret odasının kaynaklarıyla toplam 600’e yakın firmaya 43 milyon lira bir kaynak aktardık. İnşallah esnafımıza önümüzdeki hafta göreve devam etmemiz halinde çok düşük faizli bir kredi imkanı daha sunacağız.” İfadelerini kullandı.

Türkiye’de ilk defa Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Ticaret Borsası’nın bir arada olduğu bina projesine imza attıklarını söyleyen Erdoğan, “bu binanın temel atma törenin seçimler öncesi yanlış anlaşılır diye yapmadık. Seçimlerden hemen sonra temelini atacağız. Türkiye’de 3 odanın bir arada olduğu tek il olacağız.” diye konuştu.

17 MİLYONLUK HİBEYİ DENİZLİ’YE KAZANDIRDI

Teknik tekstile dönüşüm ile ilgili Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Türkiye genelinde 500 proje müracaatı yapıldığını hatırlatan Erdoğan, “bu 500 proje içinde sivil toplum kuruluşlarının hazırladığı 2 projeden biri Denizli Ticaret Odası’nın projesidir. Bu Denizli tarihinde tekdir ve ilktir. Bununla ilgili 125 firmamızla anket yaptık. 55 firmamızla çalıştay yaptık. 10 üniversite hocamızla da çalıştayımıza katıldık. Önümüzdeki günlerde de bununla ilgili yatırımlarımızı Denizli’mize kazandıracağız. Bakanlıktan bu konuda 17 milyonluk bir hibe desteği alacağız.” dedi.

DTO, 7/24 ÇALIŞIYOR

Konuşmasına DTO’nun yaptığı diğer çalışmalrı ve projeleri anlatarak devam eden Erdoğan, “DTO artık neredeyse hiç durmuyor; gece gündüz demeden çalışıyor. 7/24 çalışan, online bir kurum haline geldi. Hedefimiz, artık büyükşehir olan Denizli’mizde kısa zamanda adım atmadık yer bırakmamaktı. Hep bu doğrultuda çalıştık. Biz, hep katılımcı, çoğulcu, yeni fikirler ile işlerin önünü açacak bir yönetim anlayışıyla hareket ettik. Nasip olursa, yeni dönemde de böyle devam edeceğiz. Bugüne kadar ki yaptıklarımız da gösterdi ki; bu anlamda arz ve talep arasındaki en hızlı iletişim kanalıyız. Bugüne kadar da tüm çağrılarımız kısa zamanda karşılık buldu. İnşallah, yine öyle olacak!” diye sözlerini tamamladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!