Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Mürsel’i Denizli’ye Geldi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Mürsel’i Denizli’ye Geldi
Sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle dikkatleri üzerine çeken Sarayköy, birçok usta sanatçıyı ilçede misafir etmişti. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mürsel Kara karakterini canlandıran İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Taner Turan, eşi Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı Nebahat Nalan Höke ile Sarayköy’ü ziyaret ederek Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın sanat ve kültüre önemli yatırımlar yaptığını her yere lazım olan kültür merkezini ilçeye kazandırdığını söyledi; “Başkanımızı desteklemek için Sarayköy’e geldik” dedi.

30 bin 768 nüfusa sahip Sarayköy, yapılan yeni hizmet binaları, parkları ve yeni sosyal tesislerinin yanında Denizli’de hatta ülke genelinde eğitim, sanat, kültür ve spor ile ismini duyuruyor. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın öncelik gösterdiği ve titizlikle takip ettiği eğitim, sanat, kültür ve sporu üst basamaklara çıkaracak projeleri meyvelerini vermeye başladı. 2014 yılından bu yana sanat ve kültüre yapılan yatırımlar ile dikkat çeken Sarayköy, birçok usta oyuncuyu ağırladı.

İnşası ile birlikte Denizli ilçeleri arasında önemli bir yapı haline gelen Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mürsel Kara karakterini canlandıran İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Taner Turan, eşi Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı Nebahat Nalan Höke ziyaret etti.

Ziyarette Sarayköy’ü Turan ve Höke’ye anlatan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, misafirlerine Sarayköy türkülerinin yer aldığı CD ve Milli Mücadelede Sarayköy Hatıralarım kitabını hediye etti.

“SARAYKÖY SANATA YATKIN BİR İLÇEMİZ”
Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Taner Turan, “Sarayköy’e gelerek Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etmek istedik. Başkanımızın ilçemize alt yapı ve üst yapı anlamında çok güzel hizmetleri olmuş. Aslında Başkanımız çok güzel çalışmış. Her yere lazım olan kültür binasını sayın Başkanımız ilçeye kazandırmış. Aslında buraya kendisini desteklemeye geldik. Sarayköy’ü bu kadar geliştirdiği için ilçenin geleceğine yön verecek olan kültür salonunu kazandırdığı için Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bir şehirde yaşayan insanların sanat anlamında talep ettikleri bir şeyler varsa o şehirde sanata yatkınlık vardır. Sarayköy’de sanata yatkın bir ilçemiz. Halkımız sanat ve kültüre ilgili. Sayın başkanımızla konuştuğumuzda kendisinin fazlasıyla hizmetleri yerine getirdiğini gördüm. Bu anlamda çok mutlu oldum” dedi.

Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı olduğunu belirten Nebahat Nalan Höke, “Başkanımızın böyle güzel bir kültür merkezi yapmış olmasından kaynaklı birlikte ilçemiz için neleri paylaşabilirliğimizi gün boyunca konuştuk. Sarayköy’ün sanat ile içli dışlı olması bizim için çok anlamlı. Sarayköy adına olması gereken her türlü destek için varız. Çünkü Sarayköy’ün ne kadar şanslı olduğunu bugün Başkanımızla birlikte gezerken bir kez daha anladık” diye konuştu.

“BİZİM EN BÜYÜK GÜNDEMİMİZ SANATSAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER OLACAK”
İki değerli sanatçının Sarayköy’e yapmış oldukları ziyaretten dolayı onur ve gurur duyduğunu aktaran Başkan Özbaş, “Nebahat Nalan Höke hanım Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı ve klasik Türk müziği konusunda usta bir hemşehrimiz. İlçemizde hayat bulacak olan müzik kursumuzu açarken birlikte adım atarak olması gereken en güzel şekilde vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için planlar yaptık. Taner Turan beyefendi ise usta bir sanatçımız. Bugün onunla da müşerref olduk. Taner beyin fikirleriyle de ilçemizde önemli tiyatro oyunlarına yer vereceğiz. İnşallah güzel bir organizasyon ile müzik ve tiyatro konusunda güzel şeyler başarabileceğimizi, bu şehrin, bu ülkenin insanlarına güzel şeyler verebileceğimizi düşünüyoruz. Yaklaşık 5 yıldır sanat ile insanların buluştuğunu burada hep birlikte gördük. Müzik, kültür ve sanat insanların barıştığı, buluştuğu, hoş görüyü kazandığı önemli alanlar olduğunu düşünüyorum. Gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği, Sarayköy halkımızın daha müreffeh bir yaşam sürmesi için bu konuları destekleyeceğiz. Bizim en büyük gündemimiz sanatsal ve kültürel faaliyetler olacak” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!