3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Evteks’e Denizli ve DTO Damgası

Evteks’e Denizli ve DTO Damgası
Evteks’e Denizli ve DTO Damgası

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 24. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)’nda stand açan Denizlili firmaları tek tek ziyaret etti. Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Erdoğan’a, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ile DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Denizli’deki TOBB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Bu yıl 24-28 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)’na 120 ülkeden 150 bin civarında ziyaretçi bekleniyor. Fuara Denizli’den katılan ev tekstili firmalarını, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan yalnız bırakmadı. Açılışına Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin ile ile İstanbul Valisi Vasip Şahin’in de katıldığı fuar, büyük ilgi gördü. Bakan Yardımcısı Metin, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Denizli’deki TOBB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri ve Denizli Platformu Dönem Sözcüsü, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan oluşan Denizli heyetini ziyaret etti. Denizlililer’i heyet halinde EVTEKS’te görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin de, açılıştaki konuşmasında bir dönem görev yaptığı Babadağ’dan bir anısını anlatarak, Denizlililer’in çalışkanlığından bahsedip övdü. Şahin, “Çal Kaymakam Vekili olarak Babadağ’ın ilçe olmasında oradaydım. Bayburt’ta da il olurken bulundum. O nedenle, bu tür olayların ne derece büyük olduğunu iyi bilirim. Büyük bir heyecan oluşur hatta millet işini gücünü bırakır. Ancak, Babadağ’da ilçe olurken bile makinalar çalışıyor; evlerden çıkrık sesleri geliyordu. Denizli’nin bugüne gelmesindeki inanç, azim, girişimcilik ve çalışkanlığa bu benim bizzat şahit olduğumu tek örnek ve eminim ki daha niceleri var” dedi.

DTO BAŞKANI ERDOĞAN, EVTEKS’TE

Açılışın hemen ardından Denizli heyeti, Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile birlikte, fuardaki Denizlili firmalar ile sivil toplum kuruluşlarının stantlarını gezdi. Fuar ve sektörleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

BU YIL EVTEKS’E DENİZLİ’DEN 94 FİRMA KATILDI

Tekstil sektörünün Denizli için çok önemli bir ekonomik girdi olduğuna dikkat çeken DTO Başkanı Uğur Erdoğan, 24’üncü EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na çok sayıda ve çeşitli ülkelerden katılım olduğunu anımsattı. O nedenle, çeşitli kalite ve ürünlerle fuara katılan Denizlili firmaların önemli iş bağlantıları yapacağına inandığını dile getirdi. Başkan Erdoğan, “Bu fuar sayesinde, tekstil satıcıları ve alıcıları aynı merkezde buluşup daha hızlı ve kolay iş bağlantıları yapıyor. Firmalar böylelikle yeni iş bağlantıları yapma fırsatı da yakalıyor. Bu yıl Denizli’den 94 firmamızı bizi burada en güzel şekilde temsil etmesinin yanında organizasyona katılımın çok olması ve fuardaki hareketliliğin stantlarımıza da yansıması bizi sevindirdi” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ, TEKSTİLİN ANAVATANIDIR”

Denizlili firmaların her türlü ihtiyaca göre çeşitlilik gösteren bir yapıda bulunmasının tekstilin Denizli’deki geçmişi ile tecrübesinin getirdiği bir birikim olduğunun da altını çizen Başkan Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası heyeti olarak, fuara katılan firmalarımızın temsilcilerini tek tek ziyaret edip, temaslarda bulunuyoruz. Bu büyük organizasyonun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını, firmalarımızın bol kazanç sağlamasını diliyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!