Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Forum Çamlık Basınla İftarda Bir Araya Geldi

Forum Çamlık Basınla İftarda Bir Araya Geldi
Forum Çamlık Basınla İftarda Bir Araya Geldi

Forum Çamlık yönetimi tarafından geleneksel hale gelen basın iftar yemeği buluşmalarının bu yıl 10.su gerçekleştirildi.

Forum Çamlık AVM’de bulunan Down Town House’da düzenlenen iftar yemeğine; Forum Çamlık AVM Müdürü Didem Kırşallıoba ve yönetim kadrosu ile ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

Fasıl eşliğinde yenilen iftar yemeğin ardından basın mensupları ile sohbet eden Forum Çamlık Müdürü Didem Kırşallıoba, gecenin anlam ve önemine değinerek, “Fasıl eşliğinde yenilen iftar yemeğin ardından basın mensupları ile sohbet eden Forum Çamlık AVM Müdürü Didem Kırşallıoba, gecenin anlam ve önemine değinerek, “Bu gece siz güzide basın mensuplarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler her yıl olduğu gibi bu yılda değerli basın camiamızla bir araya gelerek hem kaynaşma hem de dostane ilişkilerimizi diri tutmak açısından böyle bir geceye ev sahipliği yapmanın AVM yönetimi olarak gurur içerisindeyiz. Hatırlarsınız gecen yıl iftar yemeği için uygun bir program gerçekleştirememiştik. Bu içimizde bir eksiklik olarak kaldı. Bu yıl hem 10. Yılımızı doldurmanın şerefine hem de gecen yıl organizesi yapamadığımız basın iftar yemeğinin telafisi için özenerek hazırlandık” dedi.

“DOĞA KENDİNE GERİ DÖNENİ SEVER”
Basınla kurdukları samimi ilişkilerin yanı sıra Forum Çamlık  bünyesinde gerçekleştirilen ekinlik ve projelerden bahseden Didem Kırşallıoba, “Basın camiası bizim için kıymet arz eden bir kurum. Zaten AVM bünyesinde gerçekleştirilen bütün ekinliklerimizde sağ olsun bizleri yalnız bırakmadılar. Bizler gerek basın mensuplarıyla gerekse vatandaşla 360 derece etkileşim içinde olalım istiyoruz. Bildiğiniz gibi sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle farkındalık yaratmaya gayret ediyoruz. AVM olarak geri dönüşümleri teşvik amaçlı ‘Doğa Kendine Geri Döneni Sever’ adı altında bir proje tertipledik. Elektronik Ad sistemiyle; pet şişeden tutunda kızartma atıklarına kadar birçok maddeyi geri dönüştürmeye teşvik etmeye çalışıyoruz.”

“10. YIL ŞEREFİNE 1 MERCEDES 2 I PHONE VERECEĞİZ”

Yılın belirli günlerinde düzenlediğimiz çeşitli kampanya ve etkinliklerimiz oluyor. 10. Yılımızı doldurmuş olmanın şerefine 1 Mercedes araç, 2 I phone çekilişi ile bu senemizi taçlandırıyoruz . Bu ayın 22’sine kadar AVM içerisindeki mağazalarımızdan her 125 TL’lik alışveriş yapan herkes, çekiliş için 1 katılım hakkı kazanacak. 30 Haziran tarihinde ise sürpriz isimlerle çekilişimizi gerçekleştireceğiz. Şimdiden herkese başarılar dilerim.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!