3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Gültepe ‘Subaşıoğlu İle Devam’ Dedi

Gültepe ‘Subaşıoğlu İle Devam’ Dedi
Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Gültepe Mahallesi’ndeki hemşerileri ile buluştu. Coşkuyla karşılanan Subaşıoğlu, “Bu dönem Gültepe Mahallemiz Merkezefendi Belediyesi açısından gerçekten birçok hizmetin yapıldığı, birçok projenin yapıldığı dönem oldu.Önümüzdeki dönem de yapılmaya devam edecek” ifadelerine yer verirken, Gültepe Mahallesi de ‘Subaşıoğlu ile devam’ dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililer ile bir araya gelmeye devam ediyor. Subaşıoğlu bu çerçevede bir ziyaret de Gültepe Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Ziya Gökalp, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İlhami Çiçek, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, meclis üyesi adayları ve mahalleliler yer aldı.Merkezefendi Belediyesi tarafından 5 yıllık dönemde yapılan hizmetleri anlatan Subaşıoğlu, “Bu dönem Gültepe mahallemiz Merkezefendi Belediyesi açısından gerçekten birçok hizmetin yapıldığı, birçok projenin yapıldığı dönem oldu. Hemen yanı başımızdaki Gültepe kapalı pazaryerimiz. Bundan 3 yıl önce buradaki kapalı pazaryerimizin halini sizler hatırlıyorsunuz. Geçtiğimiz 5 yıl önce bir söz verilmişti. Gültepe Aile Sağlık Merkezi yapılacak denilmişti. Çok şükür oda yapıldı. Yine burada bir adet halı saha kazandırdık. Aşağıdaki okulumuza yine bir halı saha kazandırıldı.Gümüşçay’dan Gültepe’ye kadar olan bölgede ve bu tarafta birçok yol yapıldı. İnşallah yapılmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

“MERKEZEFENDİMİZİN MERKEZİ BURAYA TAŞINIYOR”

Gültepe Mahalle sakinlerinin desteğine dikkat çeken Subaşıoğlu, “Buraya geldiğimiz ilk andan itibaren desteğinizi ve inancınızı hissediyoruz. Sizlerin duası ve desteği ile 5 yılda birçok projeye hep beraber imza attık. Bütün projelerimizde sizlerin de emeği var. En önemli projelerimizden biri de Merkezefendi Hükümet Konağı’ydı. Merkezefendi Belediyesi olarak Hükümet Konağı’nı nereye yaptık? Gültepe ile Gümüşçayımızın buluştuğu noktaya yaptık. Belki bugün çok farkında olmayabiliriz ama önümüzdeki 5 yıl içerisinde, 10 yıl içerisinde göreceğiz ki Hükümet Konağı’nın buraya gelmiş olması demek Merkezefendimizin merkezinin buraya taşınması demektir. Önümüzdeki dönem hizmetlerimize, projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

ÇİÇEK, “HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN MUHAMMET SUBAŞIOĞLU’NU DESTEKLEYECEĞİZ”

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, Cumhur İttifakı’nın memlekete faydalı olacağını söyleyerek, “Cumhur İttifakı’nın bu memlekete faydalı olacağına inandığımız için Cumhur İttifakı’nın içinde yer aldık. Allah nasip ederse bundan sonra da yer alacağız. Söz konusu vatan olduğunda biz elimizin tersine menfaatlerimizi, çıkarlarımızı, kendi şahsi düşünlerimizi kenara bırakıp bayrağın dalgalanması için ezanın okunması için ve Türk topraklarını tekrardan tek bir şekilde yekpare kalması için kan dökmüş bir milletin evlatlarıyız. Malumunuz üzere Merkezefendi Belediyesi’nin bu son 5 yılda yaptığı çığır açmış bu hizmetlerin devamı için cumhur ittifakında Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’nu destekleyeceğimizi söyledik” şeklinde konuştu.

 

 

 

BAŞER, “BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Muhammet Başkanımızın 5 yıl boyunca yapmış olduğu icraatların bir bölümünü hep birlikte izledik. Yapılan bu icraatların bir kısmı bile, Türkiye’de birçok ilçe belediyesinin 5 yıla sığdıramayacağı kadar fazla. Bunun için Başkanımızdan Allah razı olsun. 2014 yılında ‘Eğer sizlerin teveccühü olursa, Allah’ın izni de olursa gelecek dönemde biz bu projeleri gerçekleştireceğiz’ diyerek Gültepe Mahallemize gelmiştik. Başkanımızsöz verdiğimiz bütün projeleri, bütün hizmetleri yerine getirdi. Her birinin nasıl temeli atıldıysa, açılışları da gerçekleştirildi” diyerek konuştu.

ALTINTAŞ, “BAŞKANIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ise, “Bizler bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Merkezefendi ilçemizde Muhammet Subaşıoğlu Başkanımızı destekliyoruz. Hep beraber, birlik içerisinde çalışıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!