3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Kızılcabölük Başkanını Seçti

Kızılcabölük Başkanını Seçti
Kızılcabölükspor Olağan Genel Kurul’u bugün gerçekleşti ve baskılar sonucu Osman Duran yeniden başkanlığa seçildi.

Kızılcabölük Nikah Salonu’nda gerçekleşen kongreye Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp delegeleri katıldı. Divan heyetinde Ertan Gürgün, Orhan Varolan ve Musa Varlıoğlu yer aldı. Kongrede aday çıkmadığı için yapılan baskılar sonucu Başkan Osman Duran Kızılcabölükspor’un ortada kalmaması adına yeniden başkan oldu.

Açılış konuşmasını yapan Kızılcabölükspor Basın Sözcüsü Ahmet İlem,’ Göreve geldiğimizden itibaren yönetim kurulu olarak yoğun bir çalışma dönemi geçirmiş bulunmaktayız. Bu dönem itibari ile yönetim kurulu üyeleri olarak derneğimize elimizden geldiği kadar katkıda bulunmaya çalıştık. Amacımız spora ve Kızılcabölük’e hizmettir. Bu dönem de her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen kişi ve kurumlara teşekkür ederiz. 3.ligde bulunduğumuz süre içerisinde ligde kalıcı bir takım olmaya çalıştık. Bu amacımıza da ulaşmış bulunmaktayız. Takımımız herkesin saygı duyduğu bir takım olmuştur. Dolayısıyla bu yolda gereken her şey yapılmaktadır. Bu sezon hedefimiz olan bir üst lige çıkmak için gerekli çalışmaları yapmış ve sonuna kadar hedefimizi kovalamış bulunmaktayız. Geçen sene final, bu senede yarı final oynamış bulunmaktayız. Gençler kategorisinde de liglere katılım devam etmektedir. Bu bağlamda elimizde yetenekli gençleri sezon boyunca A takım kadrosunda antrenmanlara çıkararak gelişimlerini sağlamaya çalışmaktayız.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun yaptığı konuşmada,’ Biz başkanımızın da söylediği gibi aday değiliz. Kulübün önünü açma adına düşüncemiz değişmemişti. Burada aday çıkmayınca Kızılcabölükspor’u ortada bırakmama adına devam etmek zorunda kaldık. Tüm Kızılcabölük’ün birlik ve beraberlik içinde çalışması temennimiz. Herkes elini taşın altına sokmalı.’ diye konuştu. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen yaptığı konuşmada,’ Osman Duran başkanımızın etrafında herkesin toplanarak Kızılcabölükspor’u daha üst seviyeleri taşımak her Kızılcabölük’lünün görevi olmalı. Profesyonel ligdeki ikinci takımımız olan Kızılcabölükspor’u herkese destek olmaya davet diyorum.’diye konuştu.

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!