Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ MEMURLARA YARADI

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ MEMURLARA YARADI
Merkezefendi Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında memurları kapsayan ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ (SDS) imzalandı. Memurlar, yapılan sözleşme ile her ay net bin lira iyileştirme zammı ve yılda iki defa bayram ikramiyesi alacak. Başkan Doğan, “SDS’nin zamanı gelmişti. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Merkezefendi ’de tesis etmek istedik. Merkezefendi Belediyemiz bu tavan ücreti vererek diğer belediyelere de örnek olur umarım” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ile Tüm Bel-Sen Denizli Şubesi arasında yapılan görüşmeler sonucunda 01.04.2019 ile 31.12.2019 tarih aralığını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme, Merkezefendi Belediyesi başkanlık binasında meclis salonunda yapılan törenle imzalandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Evet Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin zamanı gelmişti. Görüşmelerimiz sonucunda da bir mutabakata vardık. Rakamı belirlerken şartları zorlayarak belirledik. O anlamda sizden, özellikle müdürlerimiz başta olmak üzere biraz daha çok çalışıp tasarruf etmenizi istiyoruz” diye konuştu.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

Başkan Doğan, “Bizler için çok değerlisiniz. Sizlerin ve işçilerimizin yanında olacağımıza dair her zaman söz verdik. Bu sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Bu anlamda SDS ücretiniz aylık net bin TL. Sadece bununla da kalmadık. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Merkezefendi ‘de tesis etmek istedik. Tabi bu sözde değil fiiliyatta olması gerekiyor. Ramazan ve Kurban Bayramlarında da net 500’er TL ikramiyemiz olacak” dedi.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE İZİN

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bir müjde daha verdi. Başkan Doğan, “Tabi belediyemizde kadın çalışan sayımız farklı. Aslında çalışma yaşı anlamında genç bir belediyeyiz. Kadın da bir başkan var. Denizli merkezinde ilk defa kadın bir başkan seçildi. Bu anlamda 7 ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde işleri aksatmayacak şekilde, dönüşümlü olarak kadın arkadaşlarımızın bir kısmı 7’sinde, bir kısmı 8’inde izinli sayılacak” diye konuştu.

“EN KISA ZAMANDA BELEDİYE BİNASI YAPMAK İSTİYORUZ”

Başkan Doğan, “Çok isterim bir yemekhanemizin olmasını, burada toplu yemeklerin çıkmasını, birlikte ve beraber bu yemeklerin yenmesini. Aynı zamanda Merkezefendi Belediyesi’nin sağlık anlamında da öncü olmasını çok isterim. Fakat fiziki şartlarımız yeterli değil. En kısa zamanda bir belediye hizmet binası yapmak istiyoruz. Bu konuda da elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Sözleşmenin içine de bu maddeyi koyduk. Toplu taşıma araçlarıyla ilgili görüşmelerimiz oldu ve olmaya da devam edecek” dedi.

“BU EKİP RUHUYLA ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Çalışanlarının yanında olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bayram sonrası projelerimize start vermek istiyoruz. Bu anlamda iyi niyetliyiz. Tamamen sizin yanınızdayız. Fedakârlık yaptığınızı biliyorum. Ama biraz tasarruf yapmamız da gerekiyor. Bu yeni dönemde, birlik ve beraberlikle, bu ekip ruhuyla çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Merkezefendi Belediyemiz de bu tavan ücreti vererek diğer belediyelere de örnek olur umarım. Bu sosyal demokrat belediyecilik anlayışı Türkiye genelinde tesis edilir” diye konuştu.

 

BAŞKAN SARICA, “BAŞKANIMIZ HAKİKATEN FEDAKÂR DAVRANDI”

Tüm Bel-Sen Denizli Şube Başkanı Mehmet Sarıca ise, “Bu sözleşmede başkanımız hakikaten fedakâr davrandı. Bütün kamu çalışanları adına başkanımıza öncelikle teşekkür etmek isterim. Tabi bize düşen görev, burada işimizi layıkıyla yapıp emeğimizin karşılığını almaktan geçiyor. Bu çerçevede bütün arkadaşların, iyi niyetli bir şekilde işlerini en düzgün şekilde yapıp Denizli halkına layık olmalı. Bütün arkadaşlara bu dönemde gösterdikleri iyi niyetten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan toplu iş sözleşmesi ile belediye bünyesinde çalışan memurlar her ay net bin lira iyileştirme zammı, yılda iki defa Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi net 500 lira ikramiye alacak. Sözleşme 01.04.2019 – 31.12.2019 tarihlerini kapsıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!