3ü
Denizli
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.36
  • EURO
    32.97
  • ALTIN
    1985.0
  • BIST
    8487.2
  • BTC
    43506.093$

MHP Gündemi Değerlendirdi

MHP Gündemi Değerlendirdi
MHP Gündemi Değerlendirdi

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Erken genel seçim üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, “Genel Başkanımız erken genel seçimin gerekliliğini dile getirdi. 2-3 aydır kamuoyunda erken genel seçim beklentisi var idi. Yerel seçimlerden önce olması elzemdi. Bu günümüze geldiğimizde piyasaların durumu ve güneyimizdeki gelişmeler ortada. Yukarıda işler kilitlendi. İktidar Partisi erken seçim teklifini kabul etti. 24 Haziran’da seçim için karar alındı.

“SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Genel Başkanımız 2 gün önce erken genel seçim yapalım diye teklif sundu. Türkiye şoka girdi. Neticesinde Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan Genel Başkanımız ile görüştü. Seçim tarihinde mutabık kaldılar. MHP önce ülkem düşüncesi ile Türkiye’nin önünü açan bir konumdadır. 49 yıllık MHP tarihinde böyle olmuştur. 2002’den sonraki süreçte PKK ve çözüm süreci ve Türkiye’nin başına bela olan Fetö konusunda uyarıcı oldu. 15 Temmuz sonrasında ,  11 Ekim günü yine Türkiye’nin önün açarak halk oyu ile seçilen Cumhurbaşkanın yetkilerini kanunlaştıralım diye hükümeti masaya davet etti ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi üzerinde anlaşıldı. Kabul edildi. 2018 Ocak ayında Cumhur ittifakında birleşildi ve iktidarın önünü açıldı. 24 Haziran’da kamuyu yoklamalarında yüzde 55-60 oy diliminden bahsediliyor. MHP olarak bu rakamı yakalarız. MHP seçime hazırdır. 19 ilçe ve 20 belediye Başkanı adayı belirlendi ve genel merkeze teslim edildi. 2 MYK ile ödüllendirilen bir iliz. Sandıkları patlatarak bunun karşılığını vereceğiz” dedi.

HEPSİ BİZİM EVLATLARIMIZ”

 

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, “22 Nisan’da düzenlenecek olan asker adaylarının hepsi bizim evladımız. Bizleri ve ülkemizi savunmaya vatan borcunu ödemeye gidiyorlar. Hepsi var olsunlar bizlerde MHP Merkezefendi İlçe teşkilatı olarak bu kardeşlerimize moral amaçlı Albayrak’taki Geleneksel Spor Kompleksi’nde etkinliği düzenlemeye karar verdik. Pilav hayrımız ile başlayacak olan etkinliğimiz saat 17:00’de Mehteran gösterisi ile devam edecek. Ali Kınık ve Serdar Can gibi iki yiğit sesli sanatçımız vereceği konserlerle hem asker adaylarımızı hem de vatandaşlarımızı eğlendirecek. Etkinlikte yöremizin oyunları, efe gösterileri kına yakma töreni ve asker yürüyüşü de yapılacak. Askerlerimize moral amaçlı yaptığımız bu etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

“EN BÜYÜK TEVECCÜH MHP’YE OLACAKTIR”

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, “Pamukkale teşkilatı olarak hertürlü çalışma başlattık. Sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz tamamdır. En büyük teveccüh MHP’ye olacaktır” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!