Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Merkezefendi’de Başer Dönemi

Merkezefendi’de Başer Dönemi
Merkezefendi’de Başer Dönemi

EGS Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kongreye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Kongrenin divan Başkanlığını Mehmet Salih Erdoğan gerçekleştirdi. Seçimlere tek aday giren Ekrem Başer, partilelrin oylarını alarak partinin yeni ilçe başkanı oldu.Kongre öncesi konuşan eski başkan Yücel Güngör, “Birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar geldik. Bugüne kadar 2 seçim gerçekleştirdik. Bugüne kadar bize yol arkadaşlığı yaptınız. Hepinizden Allah razı olsun. Bugüne kadar dik durduk. Bumdan sonra da dimdik durmaya devam edeceğiz. 2004’de başladığımız siyasette hep Rabbimizin rızası ve halkımızın duası için çalıştık. Bundan sonraki süreçte de böyle olacak”dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Buradan çıkacak sonuçla Denizlimiz 2019’da şahlanır inşallah. Cumhurbaşkanımızın ‘İnlerine gireceğiz’ sözünü fiiliyata döken Bakanımız Süleyman Soylu beyfendiye hoşgeldiniz diyorum. Bu dava 16. yılında. Bu davada bize düşen kol kola girmektir. Biz birlik ve beraberlik içinde bir çok başarılara imza atacağız. 2004 de Denizli büyük bir köydü. Bugün Denizli, büyükşehir oldu. Bunda başta Cumhurbaşkanımız ve hepimizin emeği var. 15 Temmuz’da teşkilatıyla meydanlarda olan Yücel Başkanımız tam kadro Delikliçınar’a gelerek o sınavdan geçti. Kendisine teşekkür ediyorum. 2018′ de bahar daha çok güzel olacak. Köprülü kavşaklarımız, tesislerimiz faaliyete geçecektir. Ak Parti olarak iz bırakmaya devam edeceğiz. 2019’daki hedeflerimize el birliğiyle koşaraka ulaşacağız” diye konuştu.

Ardından söz alan Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ise, ” Merkezefendi teşkilatı Yücel başkanımızla çok güzeldi. 50 mahallemizde bugüne kadar büyük bir titizlikle çalıştık. Genel başkanımızın direkrifleriyle koşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, ” Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bitlis’te şehit düşen Hilmi Öz kardeşime ve tüm şehitlerimize ve gazilerimize hepiminizin huzurunda minnetlerimizi ifade etmek isterim. 16 Nisan’ da milletimiz binlerce yıllık ferasetini gösterdi. O kararların ne kadar önemli olduğunu bugün görüyoruz. Darbeye ve darbecilerin ardında bulunanlara demokrasiyle cevap verdik. Biz 400 yıllık gelenekleriyle yaşayan ferasetli bir milletiz. Şu anda 3.5 milyon kişi ülkemizde. Bugün ABD terör örgütlerine destek olarak onlara zemin hazırlıyor. Bugün sadece kongre yapmıyoruz. Ak Parti 15 yıldır iktidardadır. Bu kongreler demokratik bir diriliştir. 2 milyon metrekarelik alanımızda bugün kaymakamlarımız var. jandarmamız var. Orada huzuru tesisi ediyoruz. İstiklal mücadelesinin yaşandığı dönemlerin aynısını yaşıyoruz. Hepsinin oyunlarını iyi biliyoruz. Bugün bizlere zarar veremiyorlarsa bu demokrasinin gücüyledir. Bu sizin sayenizdedir. Bu ülkeyi terör örgütleriyle bir görmek cibiliyetsizliktir. Ama ülkeye nasıl ihanet edililir bunu ortaya koyuyorlar. Yazıklar olsun.Bu kongreler 2019 yeni bir demokrasi dersinin verilebilmesi açısından büyük önem taşıyor. Buluşmadığınız kimse kalmamalı. Önümüzdeki tarihi fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Tanklarıyla, toplarıyla gelsinler. Karşılarında şehit olmaya hazır bir millet var. Biz dünyanın 10 büyük ülkedinden biri olacağız”dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, “Bu savaş hiç bitmiyor.Bu milletin duruşu nedeniyle geldikleri gibi gittiler. Mevzu bahis vatansa, bayraksa, milletse gerisi tefaurattır dedik. Ülke ülke dolaşırken başı dik bir Türkiye vardı. Onlar istiyorlar ki Türkiye 2002’deki gibi olsun. Yüz liranın 87’lirasını faiz olarak alıyorlardı. Bugün 10 lira alamıyorlar . Bütün karın ağrıları bu. 15 Temmuz’da da bunu başaramadılar. 2016’da büyüme eksi olacak dediler. 3,4 büyüdük. Türkiye dünyada bir numara oldu. 2017’de yüzde 7 büyüyerek dünyanın sayılı ülkesi oldu. İhracatta da rekorlar kırmaya devam ediyoruz. El açan Türkiye istiyorlardı. Biz başı dik ve alnı açık bir ülkeyiz. 3 kuralla hizmetinizde olacağız. Yalan söylemiyeceğiz, söz verdikmi yapacağız. Asla emanete ihanet etmedik, etmeyeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.

Merkez İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:
1-Ekrem Başer
2-Adalet Gökçe
3-Alper Kutlu
4-Bayram Deyneli
5-Betül Kazak
6-Bilgin Erdoğan
7-Birol Paşalı
8-Halime Gökcan
9-Hasan Tomaşoğlu
10-Hüseyin Güleç
11-Hüseyin Kesici
12-Kübra Ayhan
13-Levent Okur
14-Mehmet Ali Coşkun
15-Mehmet Tuğral
16-Muhammet Nazlıgül
17-Murat Altan
18-Mustafa Demirayak
19-Nevin Semerci
20-Osman Tataroğlu
21-Ömer Karaca
22-Recep Yunus Özer
23-Ruhi Kozhan
24-Süleyman Karakuş
25-Taner Yetim

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!