3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Mezuniyet töreninde sürpriz teklif

Mezuniyet töreninde sürpriz teklif
Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Törende okulda görev yapan güvenlik görevlisi mezuniyet belgesini alırken, törende ilçede jandarma olarak görev yapan bir uzman da sevdiği kıza evlenme teklifi yaptı.

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Törende okulda görev yapan güvenlik görevlisi mezuniyet belgesini alırken, törende ilçede jandarma olarak görev yapan bir uzman da sevdiği kıza evlenme teklifi yaptı.

PAÜ Buldan Meslek Yüksekokulu, 16.dönem mezunlarını verdi. 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’nde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Dış Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Moda Tasarımı, Mimari Restorasyon, Pazarlama, Giyim Üretim Teknolojisi bölümlerini başarıyla tamamlayan 250 öğrenci, diplomalarını alarak yeni bir başlangıca adım attı. Buldan MYO'nun bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Töreni'ne, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Jandarma Komutanı Fahrettin Özçoban, PAÜ MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Çeviş, akademisyenler, öğrenciler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

PROF.DR. ÇEVİŞ, ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

Mezuniyet Töreni'nin açılış konuşmasını MYO Müdürü Prof.Dr. İsmail Çeviş yaptı.16. dönem mezun vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Prof.Dr. Çeviş, alanında iyi yetişmiş, sektör deneyimlerine sahip 23 öğretim elemanı ile öğrencilerine Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda akla ve bilime dayalı eğitim vermeye amaç edindiklerini vurguladı. Prof.Dr Çeviş, mezun öğrencilere," Mezun öğrencilerimizde bu hedefte ilerleyeceklerdir. Bazı öğrencilerimiz dikey geçişle lisans eğitimlerini tamamlayacak bazıları ise iş hayatına atılacaklar. Kötü bir dönemde mezun oldunuz ama unutmayın, ön lisans mezunları lisans mezunlarından daha şanslı ve daha kolay iş bulabiliyorlar. Bu nedenle karamsar olmayın" diye seslendi.

MYO'NUN HEM ÇALIŞANI HEM DE ÖĞRENCİSİ İDİ

Açılış konuşmalarının ardından tören, Ali Tunaboylu Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibinin gösteri ile devam etti. Daha sonra mezun öğrencilere başarı belgeleri ve diplomaları verildi. Buldan MYO'da 2002 yılından beri güvenlik görevlisi olarak çalışan iki çocuk babası Hüseyin Akın İplikçi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü'nden mezun oldu. Bölüm birincisi olarak ön lisans eğitimini tamamlayan İplikçi, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Okul Müdürü Prof.Dr. Çeviş ile birlikte yaş kütüğe plaka çakan öğrenci oldu.

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Buldan MYO Dış Pazarlama bölümünden mezun olan Buse Kula, iki sevinci birden yaşadı. Diploma ve başarı belgesini almak için çıktığı platformda, bir sürpriz daha bekliyordu. İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan Uzman Jandarma Gökhan Ayaz, elinde bir buket çiçekle platforma gelerek, diz çöktü ve Buse'ye evlilik teklifi etti. teklif karşısında oldukça duygulanan Buse, önce şaşırdı ardından gencin evlilik teklifine "evet" dedi.

Çiftin mutluluğu, davetlileri de duygulandırdı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!