3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Millet İstedi Vekil Yaptı

Millet İstedi Vekil Yaptı
Bir süre önce faaliyete geçen Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine harekete geçen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in Sağlık Bakanlığı nezdindeki girişimleri sonucu 18 Mart tarihinden itibaren, gece 24:00’a kadar hizmet vermeye başladı. Milletvekili Şahin Tin, “Halkımızdan gelen ve yapılması mümkün olan her şeyi emir olarak kabul ederiz. Buradan hizmet alan vatandaşlarımızın talebi de sağlık gibi önemli bir konuda olunca, hemen gereğini yaptık. Artık bu bölgede yaşayan ve yakın ilçelerden gelen vatandaşlarımız, uzaktaki hastanelere gitmeden görevlendirilen doktora muayene olabilecek, enjeksiyon ve pansuman yaptırabilecek” dedi.

Dokuzkavaklar’daki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, geçtiğimiz yıl 11 Haziran’da hizmete girdi. Bölgedeki sağlık hizmeti açığını büyük ölçüde kapatan Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, saat 16:00’a kadar hizmet veriyordu.

Bölge halkı, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den, polikliniğin hizmet süresinin uzatılmasını talep etti. Harekete geçen Milletvekili Şahin Tin’in girişimleri sonucu Semt Polikliniği, 18 Mart Pazartesi gününden itibaren 16:00-24:00 saatleri arasında da hizmet vermeye başladı.

 

SADECE PAMUKKALE DEĞİL, YAKIN İLÇELERE DE HİZMET VERİYOR!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Semt Polikliniğimiz, yaklaşık 350 bin nüfusa sahip Pamukkale İlçesiyle birlikte; Bozkurt, Çardak, Honaz, Çivril, Çal, Bekilli gibi ilçelerimizden de kolaylıkla ulaşılabilecek anayol üzeri bir konumda yer alıyor. Konumu itibariyle bu ilçelerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet veriyor. 9500 metrekare kapalı alanı olan semt polikliniğinde 14 branşta poliklinik hizmeti, radyolojik görüntüleme (Röntgen, USG, MR, Kemik dansitometrisi) ve laboratuvar hizmeti veriliyor. Ayrıca binada ayaktan fizik tedavi ünitesi ve 30 hasta kapasiteli diyaliz merkezi de bulunuyor” dedi.

 

“HALKIMIZIN İSTEKLERİ BİZİM İÇİN EMİRDİR!”

Vatandaşların saat 16:00’dan sonra da poliklinikte doktor bulunmasını, enjeksiyon ve pansuman gibi sağlık hizmetlerinin verilmesini talep ettiklerini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Halkımızdan gelen talepler üzerine Sağlık Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Berna Öztürk‘te konunun takipçisi oldu. Girişimlerimiz ve gayretlerimiz sonucu, halkımıza daha fazla hizmet edebilmek adına, sadece gündüz saatlerinde hizmet veren enjeksiyon-pansuman birimimizin çalışma saatleri, 18 Mart Pazartesi gününden itibaren saat 16:00-24:00 arasında da açık olacak şekilde düzenlendi. Yine bu saatler arasında semt polikliniğine hekim görevlendirilmesi sağlanarak, tıbbi müdahalelerde bulunabilecek ve reçete yazılabilecek “Yeşil Alan 2 Polikliniği” de faaliyete geçirilmiştir. Halkımızdan gelen ve yapılması mümkün olan her talep, bizim için emirdir. Buradan hizmet alan vatandaşlarımızın talebi de sağlık gibi önemli bir konuda olunca, hemen gereğini yaptık. Artık bu bölgede yaşayan ve yakın ilçelerden gelen vatandaşlarımız, uzaktaki hastanelere gitmeden görevlendirilen doktorlarımıza muayene olabilecek, enjeksiyon ve pansuman yaptırabilecek” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!