Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Milletvekili Tin; “Bayram Halkımızla Olunca Daha Da Güzel”

Milletvekili Tin; “Bayram Halkımızla Olunca Daha Da Güzel”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, memleketi Serinhisar ileHonaz ve Güney ilçelerinde vatandaşlarla bayramlaştı. Milletvekili Şahin Tin, “Bayram kardeşçe birlik içinde kutlandığında, coşku paylaşıldığında, yüzlerde tebessüm oluştuğunda, kısacası milletimizle beraber olduğumuzda güzelleşiyor, daha bir anlam kazanıyor” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde baba ocağı Serinhisar’daydı. Bayram Namazını Serinhisar ilçesine bağlı Ayaz mahallesinde kılan ve ardından ailesi, akrabaları ve hemşehrileriyle bayramlaşan Milletvekili Şahin Tin, daha sonra Serinhisar, Honaz ve Güney ilçelerindevatandaşlarla buluşupbayramlaştı.

“MİLLETİMİZLE OMUZ OMUZAYIZ”

Serinhisar, Honaz ve Güney ilçelerinde vatandaşlarla buluşarak bayramlaşan Milletvekili Şahin Tin,“Ramazan Bayramı coşkusunu ve heyecanını yüzlerde görmek, halkımızın tebessümüne tanıklık etmek, bizim için tarifi imkânsız bir huzur kaynağı. Her zaman olduğu gibi bayramda da, vatandaşlarımızla bir arada olabilmenin coşkusunu yaşıyoruz. Bayram kardeşçe kutlandığında, coşku paylaşıldığında, yüzlerde tebessüm oluştuğunda, kısacası milletimizle beraber olduğumuzda güzelleşiyor, keyifli hale geliyor ve daha bir anlam kazanıyor. Biz bu milletin içinden çıktık. Milletimiz ile birlikte var olduk ve her zaman milletimiz ile iç içe ve omuz omuza olmayı sürdürüyoruz. Rabbimden nice bayramlarda daha bizlere milletimizle birlikte olabilmeyi nasip etsin” dedi.

“HALKIMIZ BİZİ BAĞRINA BASIYOR”

Her zaman, bu milletin hizmetkârı olmaktan şeref duyduğunu belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Bu aziz millet bizi her zaman bağrına bastı. Çaldığımız kapılar sonuna kadar açıldı. Milletimiz her daim yüzümüze tebessümle baktılar. Bu bayram da bizlerden bu teveccühü esirgemediler. Tarih boyunca hep fedakâr, kanaatkâr olan, her daim ‘Önce devlet’ diyen bu milletin hizmetkarı olmak herkese nasip olmaz. Bu anlamda ifa ettiğim görevi namusum ve gurur kaynağım olarak görüyorum. Rabbim imkân verdiği sürece de, her ne makam ve sıfatla olursa olsun, son nefesime kadar milletime hizmet etmeye gayret göstereceğim. Türk Milleti’nin, İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” dedi.  

“ONLAR BİZLERE EMANET”

Honaz ilçesinde şehit ailesini de ziyaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Şehit ailelerimiz bize şehitlerimizin emaneti. Onlara sahip çıkmak, bayramlarda ve özel günlerde kapılarını çalıp, ellerini öpüp, hayır dualarını almak bizim için milli bir vazifedir. Şehit ailelerimizi sadece bayramlarda değil, her zaman ziyaret ediyoruz. Bu bayramda şehidimiz Baki Umutlu’nun babası Kazım amcamız ile Annesi Elif annemizi baba ocağı Honaz ilçemizde ziyaret ettik. Bu vesileyle şehitlerimizi dualarla yadediyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!