Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Mobil Üye aracı ile Tüm ilçeleri tek tek dolaşıyor

Mobil Üye aracı ile Tüm ilçeleri tek tek dolaşıyor
“ Hedef 300 bin üye” projesi kapsamında Denizlideki halkın tamamına ulaşmayı hedefleyen. AK Parti Denizli İl Başkanlığı Özel olarak dizayn ettirdiği Mobil Üye aracı ile Tüm ilçeleri tek tek dolaşıyor. ilçe ve mahaller de Pazaryeri, Esnaf ve Hane ziyaretlerinin ağırlık kazandığı çalışmalarda, yeni üye çalışmalarının yanı sıra halkın talep ve beklentileri de dinleniyor.

Araç takip sistemi taktırdıkları araç ile Denizli’de gidilen her bir noktayı harita üzerinde işaretleyerek Denizli’de ulaşılmadık hiçbir yer bırakmadan çalışmalarına devam edeceklerini belirten AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; Gidilmedik hiçbir yer, sıkılmadık hiçbir el ve girilmedik hiçbir gönül bırakmadan kurdukları özel bir ekip ile çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Hedefleri’nin il genelindeki üye sayılarını 300 bine çıkarmak olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; “Hedef 300 Bin üye” projesi kapsamında canla başla çalışarak yeni üye kayıtlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Projeye start verdiğimiz günden bugüne üye sayımızı her gün biraz daha arttırdık. Her hafta ayrı bir ilçemize ve her gün ayrı bir mahallemize giderek Pazaryerlerinde ve ilçelerimizin birçok noktasında açtığımız standlarda vatandaşlarla buluşan ekiplerimiz partimize kazandırdıkları yeni üyelerimizle bu projemize büyük katkı sağlıyorlar. En zorlu dönemlerde ilimizin ve bölgemizin geleceği için çalışan, gece gündüz demeden yollara düşen gençlerimizle,kadınlarımızla, dava arkadaşlarımızla birlikte “Haydi Bismillah” diyerek başlattığımız projemiz hız kesmeden devam ediyor ve büyük ilgi görüyor” dedi.

HEDEF 300 BİN ÜYE

‘İlk Günkü Aşkla, Hep Birlikte’ “ Hedef 300 bin üye ” çağrımıza uyarak bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerimizle çalışmalarımız gece gündüz devam edecektir diyen Başkan Filiz; “ İlk günkü aşkla çalışacağız, ilk günkü aşkı yüreklerimizdeki coşkuyu halkımıza ulaştıracağız. Denizli’ye güveniyoruz, halkımıza inanıyoruz, onlarda bize inanıyor, güveniyor ve desteklerini sürdürüyorlar. Biz de milletimize hizmet yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

YOĞUN İLGİ MEMNUN ETTİ

İlçelerdeki vatandaşların gösterdiği yoğun ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Filiz; “Ülkemizin ve ilimizin geleceğini düşünen, daha ferah bir yaşam sürme hayali olan vatandaşlarımızın yanımızda yer alması ve desteklerinin artarak sürdüğünü görmek bizi mutlu ediyor. Bu güven ve destek seçimler öncesi verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmemizden kaynaklanıyor. Türkiye’nin istikrarı ve hizmetlerle daha ileri noktalara taşınmasının yegâne adresinin AK Parti olduğu gerçeği herkes tarafından biliniyor. Hizmetten bahsedemeyenlerin, toplumun refahına katkıda bulunamayanların yürüttüğü algı operasyonlarına karşı halkımızın daha dikkatli olduğunu da sahada birebir görmekteyiz. Özel olarak kurduğumuz ekiple üye olmak isteyen vatandaşlarımızın ayağına kadar giden mobil aracımız hem üye kayıtlarını alıyor hemde vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine çözüm bulmaya çalışıyor. “ diyerek sözlerine son verdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!