Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

“Ne Binali, Ne Ekrem. Asıl Mağdur Seçmen”

“Ne Binali, Ne Ekrem. Asıl Mağdur Seçmen”
Fatih Gündüz, “Ne Binali, Ne Ekrem. Asıl Mağdur Seçmen”

Ben başkandım aldınız mağdurum, ben tam sayılsa seçilecektim diyor bende mağdurum.
Sandık kurulları etik değilmiş, uygun değilmiş , oyları saymışlar da yazarken yanlış yazmışlar, ya da doğru yazmışlar ama yanlış saymışlar.
Aslına bakarsanız insanlar artık siyasetten ötekileştirilmeden çok yoruldu. 5 yılda 7 kere sandığa gidelim dediniz gittiler, Kendi düşüncelerine göre oylarını kullandılar. Sandık kurulunu seçmen seçmedi ki , ya da yanlış yazanı seçmen oturtmadı ki oraya ya, öyle değil mi ? Asıl mağdur seçmendir.
Seçmen yoruldu artık, kin, nefret söyleminden kötü sözlerden, hakaretlerden , sanal alemdeki klavye siyasetçilerinden çok yoruldu.
Etrafımıza bir bakın, Coğrafyamıza bir bakın, dört bir tarafına bir bakın, gözünüzü bir açın artık. Dostumuz var mı ?
Etrafımız her türlü kirli planını oynamıyor mu cennet vatanımız için. Biz niye bir birimize siyasi parti fikrinden dolayı düşman öteki oluyoruz veya öyle görüyoruz
Kendi içimizde düşman aramaya gerek yok kardeşim zaten düşmandan bol neyimiz var
Tarım ülkesi iken üreten bir toplum iken tüketim toplumu olduk, patatesi İran’dan, domatesin tohumunu İsrail’den alan bir ülke haline geldik, Aynaya ne zaman dönüp bakacağız ?
Geçenlerde yazdım Facebook’ta gayet iyimser bir şekilde “ Bir birimize düşmeyi bırakalım, aynı ailede Ak partili, CHP’li, MHP’li insanların olduğu bir ülkeyiz kardeşiz diye. Çıktılar bizde öyle bir durum yok olamaz gibi klavye bölücüleri yorumlar yaptılar. Altına biz aynı aileyiz babam CHP’li ben MHP’liyim yazdı Sonra sustu amacına ulaşamayınca gitti sayfadan.
Yapmayın biz bir oldukça güçlüyüz,
Hepimizin bildiği gibi İstanbul seçimleri yenileniyor, Doğru, yanlış bilmem siyasette bugün doğru olan ilerki aşamada yanlış olabiliyor, yanlış olanda doğru.
İkisi de mağdurum diyor, mağdurduk terazisine koyarsak herkesi en mağdur seçmenin kendisidir kardeşim.
Onlar oyunu doğru kullandı tek gerçek bu Sonra ne mi oldu ?
Valla gardeşim bi şeyler oldu ama ne olduğunu fark edemedik...
Hayırlısı olsun Ne diyelim gari, kendimizin farkına vardığımızı farkettiğimizde umarım geç kalmayız tarım ülkesi olan cennet ülkemizde domatesin tohumunu İsrail’den, patatesi İran’dan almak zorunuza gitmiyorsa bir birinizi kırın, dökün...
Bizim bir olup üretime, teknoloji ve bilime ihtiyacımız var İnşallah seçimleri atlatırsak onu da hep beraber başaracağız....
Biz birlikte güçlüyüz...
Allah’a emanet olun....

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!