3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Pamukkale Belediyesi’nde Devir Teslim

Pamukkale Belediyesi’nde Devir Teslim
Pamukkale’de son yerel seçimin galibi olan Ak Partili Avni Örki, kurucu başkan Hüseyin Gürlesin’den görevi devraldı.

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de 31 Mart’ta yapılan seçimin ardından başkanlığa seçilen Avni Örki mazbatasını alarak görevine başladı. 2014 yılında kurulan Pamukkale Belediyesi’nin kurucu başkanı Hüseyin Gürlesin görevini seçimde 100 bin 83 oyla halkın onayını alan Avni Örki’ye devretti.

Ülke genelinde olduğu gibi Pamukkale ilçesinin belediye başkanlığı için vatandaşlar 31 Mart tarihinde oy kullandı. Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de 728 sandıkta 241 bin 352 seçmen sandık başına gitti. Ak Parti’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, 100 bin 83 oy ve yüzde 50.2’lik oranla seçimin galibi oldu ve 2024 yılına kadar başkanlık görevine seçildi. İl Seçim Kurulu, Pamukkale Belediyesi’nin yeni başkanı Avni Örki’nin mazbatasını törenle teslim etti. Örki, mazbatasını aldıktan sonra Pamukkale Belediyesi’ne gelerek görevini devraldı. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’de bulunan ana hizmet binasına gelen Avni Örki’yi Kurucu Başkan Hüseyin Gürlesin ve yardımcıları ile belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanları karşıladı.

GÜRLESİN: “GURURLUYUM”

Başkanlık makamında ilk sözü alan Pamukkale Belediyesi’nin kurucu başkanı Hüseyin Gürlesin, 5 yıl önce aldığı emaneti Ak Partili bir isme devretmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. “5 yıl boyunca Pamukkale’ye elimizden geldiğince hizmet ettik” diyen Gürlesin, “2014 yılında kurulan belediyemizde önemli hizmetleri hep Pamukkaleli vatandaşlarımız için yaptık. Emeği geçen başta başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile birim müdürleri ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görev süremizin sonunda da yine Ak Partili bir isim olan Avni Örki başkanıma görevi devretmek benim için bir onurdur. Biz yeni kurulan belediyede bir çok zorluğu aşarak görevimizi yaptık. Her zaman Avni Örki başkanımızın yanındayız. Bize ihtiyaç olursa istişare için hazırız. Avni başkanıma başarılar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye mührü teslim etti, ardından da çiçek vererek başarılar diledi.

ÖRKİ: “GÜMBÜR GÜMBÜR ÇALIŞACAĞIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise Hüseyin Gürlesin ve tüm yol arkadaşlarına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. “Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bana gösterdikleri güven için minnettarım” diyen Başkan Örki, “Zorlu bir seçim süreci geçirdik. Çok çalışmamız gerekiyordu. Hem Ak Parti’nin hem de ittifak ortağımız MHP’nin tüm organlarıyla birlikte çok çalışarak Allah’ın da izniyle seçimden anlımızın akıyla çıktık. Pamukkale’de yaşayan her ferdin mutluluğu ve huzuru için gümbür gümbür çalışacağız. Biz 7 gün 24 saat esasıyla çalışarak belirlediğimiz hedeflere ulaşacağız. Elbirliği ile projelerimizi ortak akılla gerçekleştireceğiz. Tüm Pamukkale’nin belediye başkanı olarak her vatandaşımıza hizmet götüreceğiz. Pamukkale ülkemizin gözbebeği olan bir ilçe. Burayı Dünya vizyonu ile harmanlayarak daha iyi hale getirmek için çalışacağız. Hüseyin başkanın 5 yılda taşıdığı bayrağı biz daha yukarılara taşıyıp görevimizi devretme zamanı geldiğinde tertemiz teslim ederiz. Aldığımız bu mühür ve mazbatamızla birlikte Pamukkale için iş üretmeye başlamaya hazırız. Hedefimiz Pamukkale’nin daha güzel olması. Herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Konuşmanın sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurucu Başkan Hüseyin Gürlesin’e çiçek vererek teşekkür etti. Tören sonunda Başkan Örki, dualarla görevine başladı. Gürlesin, 5 yıl boyunca birlikte görev yaptığı belediye personeline veda ederek, belediyeden ayrıldı. Başkan Avni Örki, belediye önündeki çalışanlara seslenerek, “Seçim çalışmaları sırasında sizin yaptığınız eserleri örnek olarak gösterdik. Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler için çok teşekkür ederim.Sizler rahat ve huzur içinde çalışmaya devam edin. Burası sizin eviniz. Eviniz gelen vatandaşları güler yüzle karşılayın. Bundan sonraki 5 yılda hep birlikte Pamukkale’yi daha güzel hale getirmek için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Ortak aklın çalıştırıldığı bir dönem hedefliyoruz. Bunu sizlerle birlikte yapacağız” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!