3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

“Pamukkale Belediyesi’nin Eğitime Desteği Sürecek”

“Pamukkale Belediyesi’nin Eğitime Desteği Sürecek”
“Pamukkale Belediyesi’nin Eğitime Desteği Sürecek”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilere tatilde bol bol oyunlar oynayarak dinlenmeleri ama bunun yanı sıra da kitap okumayı da ihmal etmemelerini öğütledi. Başkan Gürlesin, yıl sonu mesajında “Pamukkale Belediyesi olarak bu yıl da eğitime desteğimizi sürdürerek, eğitim yardımlarının yanı sıra okullarımıza birçok halı saha ve kompleksi yaptık” dedi.

Eğitim alanındaki projeleri ve verdiği destekle ön plana çıkan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yoğun bir eğitim-öğretim dönemini geride bırakılmasıyla birlikte, öğrencilere başarıya ulaşmanın tek yolunun çok çalışmak olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Her eğitim öğretim döneminde olduğu gibi bu yılda öğrencilerimize, öğretmenlerime ve velilerimize desteğimizi sürdürdük. Yoğun bir eğitim yılı daha bitti. Tüm öğrenci, öğretmenlerimize güzel bir yaz tatili temenni ediyorum” dedi.

GÜRLESİN, “YAZ TATİLİNDE BOL BOL KİTAP OKUYUN”

Başkan Gürlesin, karnelerini alan öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, yaz tatilini iyi değerlendirmelerini öğütledi. “Ülkemizin geleceği sizsiniz. Güçlü Türkiye’nin teminatı sizler her daim çok çalışarak, başarıyı hedeflemelisiniz” diyen Başkan Gürlesin, “2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlanmasıyla yaz tatiline giren ve karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Bizler Pamukkale belediyesi olarak eser bırakma derdindeyiz. Günü birlik işler peşinde değiliz. Eğitimde kalitenin yükselmesi, çocuklarımızın en iyi kaliteli yerlerde eğitim alması, yetiştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle de okullarımıza desteğimizi geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu yıl da sürdürdük. Bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

EĞİTİME DESTEKLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Pamukkale ilçe sınırları içerisinde bulunan 128 okula desteğini sürdüren Pamukkale Belediyesi, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde okullara yaptığı halı saha ve spor kompleksleri ile dikkatleri üzerine çekti. Okullara spor komplekslerinin yanı sıra halı saha, konferans salonu, dış ve iç cephe boyaları, çöp kovası, oturma bankları koyma dışında, bahçe düzenlemeleri, bina onarımı ve bir çok konuda Pamukkale Belediyesi imzası yer alıyor. Pamukkale Belediyesi ayrıca her yıl olduğu gibi bu yılda 2 bin 250 öğrenciye eğitim yardımı yaptı. Pamukkale Belediyesi, bu yıl da okula başlayan öğrencileri unutmayarak, ilçede bulunan 46 ilkokulda yaklaşık 6 bin civarında ki ilkokul 1.sınıf öğrencisine içeriği dolu dolu olan, tüm kırtasiye malzemesinin olduğu eğitim seti hediye ederek, eğitim desteğini sürdürmüştü.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!