3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel

Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel
Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel

AK Parti Pamukkale ilçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Hasan Aracı, bayrağı Uğur Gökbel'e verdi.

ini tamamladı. Cumartesi günü Merkezefendi İlçe Başkanı belirlenen AK Parti’de bugün de Pamukkale yönetimi şekillendi.  Adalet ve Kalkınma Partisi Pamukkale 2. Olağan İlçe Kongresi EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.  Kongreye; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, belediye başkanları, delegeler ve partililer kongreye katıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Hasan Aracı, koltuğu ilçe başkan adayı Uğur Gökbel'e devretti.

Kongrenin açılışında konuşan AK Parti Pamukkaleİlçe Başkanı Hasan Aracı, ekip arkadaşlarına ve kendisine duyulan güven nedeniyle herkese teşekkür ederek helallik istedi. Aracı’nın ardından kürsüye gelen AK Parti Denizli Milletvekilleri günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yaptı. Konuşmalarda ağırlıklı olarak Pamukkale ilçe teşkilatının başarılı çalışmaları övgü ile bahsedilerek Hasan Aracı nezdinde yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Pamukkale İlçemiz, nüfus oranı ve mahalleleri açısından Denizli’nin önemli bir yükünü çekmektedir. Pamukkale ilçemizde başarılı çalışmalar yapıldı. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, 2017 yılında 48 ülke ziyaret etti. Üstün başarılara imza attı. Bakanınız imlasını anlaşma ve sözleşmelerle kalemi ve davanın sahibi Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile büyük başarılara imza attı. 2019 seçimlerinde oy ve bayrağı daha yükseğe dikmek için varız" şeklinde konuştu. 

 “BUGÜN BİR DÜĞÜN VAR”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, konuşmasında, "Bugün bir düğün var. Sadece kongre değil, bayrak değişimi değil, güç gösterisidir. Dostum düşmanın yan gözle baktığı günlerdir. Burası düğün evi. Yas evine herkes gelir. Düğün evine ise dost gelir. Biz gönüller yapmaya geldik. Hasan Aracı, kurucu ilçe başkanı olarak bu güne kadar hizmet etti. Allah razı olsun" dedi.

AK Parti’de gelenek olduğu üzere kongreye yine tek adayla gidildi. Uğur Gökbel’in İlçe Başkanı seçildiği kongrede, Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın yönetimi şu isimlerden oluştu:

1-Uğur Gökbel

2-Aykut Gündüz

3- Ayşe Karakan

4-Bayram Kahraman

5-Cankan Çetindağ

6-Cengiz Aydın

7-Derviş Dervişoğlu

8-Erol Tuna

9-Halil Pekdemir

10-Halis Kırboğa

11-Harun Aydın

12-Harun Kaftan

13-Hilal Tütüncü

14-Hüseyin Yılmaz

15-Mehmet Çıbık

16-Mehmet Gönenmiş

17-Muhammet Ali Çelik

18-Muhammet Sami Tural

19-Muharrem Kılcı

20-Mustafa Dilemre

21-Okan Yıldırım

22-Rıza Şahan

23-Sakine Tomaşoğlu

24-Sevili Orhan

25-Uğur Balay

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!