Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Pamukkale'den spora yatırım

Pamukkale'den spora yatırım
Pamukkale Belediyesi’nin Öğrenciler Spor Yapsın parolası ile başlattığı halısaha yatırımları Lütfi Ege Ortaokuluna ulaştı. Büyük bir coşku ile gerçekleştirilen açılışta Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, sahada penaltı atışını gerçekleştirdi.

Pamukkale Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında devam eden yatırım atağını sürdürüyor. Pamukkale belediyesi, ilçede spor alanlarını artırma noktasında da halı saha, kompleks spor tesisleri inşa ederek,  çocukların, gençlerin, vatandaşların hizmetine sunuyor. Birçok noktada halı saha yapımları tamamlayan Pamukkale Belediyesi, kısa zaman içinde Uzunpınar ve Akhan Mahallesi ile Kuşpınar Mahallesi Saadet Erioğlu İlkokulu bahçesinde halı sahadan basketbola, voleyboldan oyun alanı ve izleyici tribününe kadar birçok branşta sporun yapıldığı komplekslerini ilçeye kazandırmıştı.

MEHMETÇİK DE HALI SAHAYA KAVUŞTU

“Gençler, öğrenciler spor yapsın” diye son olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatıyla Mehmetçik Mahallesi’nde Lütfi Ege Ortaokulu bahçesinde yapılan halı saha da tamamlanarak törenle hizmete açıldı.

Törene Denizli AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, öğrenciler, veliler ve mahalle sakinleri katıldı.

 “GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ”

İlçede bir bir yatırımları halkın hizmetine sunmaya devam ettiklerini ve bugünde önemli bir yatırımın açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin ise şunları söyledi, “Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu ilçemizde özendirmek için, çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak tanıyacak spor tesislerinin bir bir yatırımını gerçekleştiriyoruz. Dev tesislerin yanında onlarca halı sahayı da ilçemize kazandırdık. Lütfi Ege Ortaokulu bahçesinde ‘Öğrencilerimiz, gençlerimiz ve vatandaşlarımız spor yapsın’ diye halı saha yatırımını tamamlayarak törenle hizmete açıyoruz. Burada spor yapacak başta öğrencilerimize, gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Güçlü Türkiye’mizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak sağlıklı yaşamla geleceklerini aydınlatacak. Sporcularımız buradan yetişecek. Biz ilçemizde uygun olan her okulun bahçesinde böyle yatırımları yapmaya devam edeceğiz.”

ÖĞRENCİLERLE KOMPLEKSİN TADINI ÇIKARDILAR

Konuşmaların ardından spor kompleksi, kurdelenin kesilmesiyle törenle hizmete açıldı. Başkan Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte öğrencilerle halı sahada top oynayarak, onların heyecanlarına ortak oldu. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!