3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Pusulam Özel Öğretim Kursu Ve Etüt Merkezi Açıldı

Pusulam Özel Öğretim Kursu Ve Etüt Merkezi Açıldı
Pusulam Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi yapılan tören ile eğitim öğretim hayatına başladı. Bilgin Karabulut, Serkan Deniz, Arzu Taş, Özden Saygılı’nın bir araya gelmesiyle kurulan Pusulam Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi şimdiden eğitimin öncüsü olmaya aday.

Çocukların Kaliteli Eğitim almaları ve başarılarını artırmaları için en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş, son derece nezih bir şekilde dizayn edilmiş Denizli Pusulam Özel Öğretim Kursu ve Etüt Merkezi "Başarıya uzanan köprü"  sloganıyla açıldı. Yeni Öğretim yılına girilmesiyle birlikte öğrenciler kabulüne başlayan Pusulam’ın açılışına; Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün, eğitimciler ve aileler katıldı. 


Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, "Hayırlı olsun" diyerek sözlerine başladı. "Eğitimin en küçük yaştan başlayarak en sona kadar giden hatta ana karnından başlayıp ölüme kadar giden bir süreçtir. Çocuklarımızın eğitiminde Pusulam Etüt Merkezinden destek alacaklar. Okuldaki eğitim alan öğrenciler bura da öğrenciler farklı ders kitaplarından öğreneceklerdir. Birçok ders kitabı var burada o kitapların arasından seçilen kitaplarla öğrencilerin ufuklarını geliştirmeliler bakış açılarına katkı sağlamalılardır. Burada verilen rehberlikle ile hedeflerinde önemli katkı sağlayacak. Buraya gelen çocuk bir hedef doğrultusunda hareket edecek PUSULAM’da planlı bir çalışma sayesinde çocuklarımız daha iyi çalışma sağlayacaktır." dedi. 
Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün “Pusulam Eğitim merkezinin Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize hedef koymuş olduğu en önemli, en mühim işlerimizin eğitim öğretim işleridir çizgisini PUSULAM Eğitim merkezinin de kendisine hedef olarak adlığını düşüyorum. Eğitim başarılarının yanında sevgi, saygı, adalet, barış teması üzerinde ismiyle müsaba olan bu kurumuzun öğrencileirmizin akademik başarılarının yanında bu değerlerimizle bütünleşeceğini düşünüyorum kurumuzun Denizli’de 1066 Resmi ve Özel kurumuzun bugün itibariyle 1067 sayısına ulaşmıştır” diye sözlerini bitirdi. 

Kurucu Serkan Deniz, “Üniversitelerin tercih edebilecekleri üniversiteyi sadece meslek kapısı olarak görmemeleri o mesleğin hayatımızda omurgası hizmeti halini sağlamak bizim için nihai hedeflerimizdir. Genç, dinamik, arzulu ve rekabetten korkmamadan bireyiz bizim gücümüz inanmaktan geliyor. Hep beraber bu engebeli yolu öğretmen arkadaşlarımızla  beraber aşacağız. Bizler her zaman için birliğin gücüne inanan bir kurumuz. Öğrencilerimizin gelişiminde bütünsel bakışı aşılıyoruz. Bizler mutsuzluğu yasaklıyoruz. Öğrencilerimizin motivasyonu her şeyin üstesinden geleceğini düşünüyoruz.  Kurumumuzun açılış töreninde emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür reder, davetimize katılımları ile bizleri onurlandıran misafirlerimizi, çiçek ve mesaj gönderen dostlarımıza şükranlarımızı sunarız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!