Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Saç Beyazlamasını Önleyen Şampuan

Saç Beyazlamasını Önleyen Şampuan

 Eğer siz de saçlarınızın ve sakallarınızın beyazlamasından şikayet ediyorsanız bunu önlemeye yardımcı olan yeni ürünü denemelisiniz.

Bu şampuan genetik faktörlerin etkisiyle beyazlayan saç ve sakalların rengini eski haline döndürmeye yardımcı oluyor. Düzenli kullanımda sonucun daha net biçimde ortaya çıktığı görülüyor. Saç ve sakallar, pigmentlerin harekete geçmesi nedeniyle eski rengine kavuşuyor. Çok doğal biçimde gerçekleşen bu işlem, saçınıza kimyasal bir işlem yapmanıza gerek kalmadan hallediliyor. Doğal saçlarınızın daha sağlıklı olması, beyaz saçlarınızın ise doğal rengine ulaşmasını sağlayan wtob şampuan ürününün bir paketini 15 gün kullanabiliyorsunuz. Zaten etkisini görmeniz için de 15 günlük kullanım yeterli oluyor. Saçlar gibi sakallardaki ve bıyıklardaki beyazlamalar üzerinde de etki sağlıyor.

Saçlar Neden Beyazlar?

Melanin, saça rengine veren bir maddedir. Bazı insanlarda çok fazla olan bu madde, bazılarında azdır. Yaşlanma pigmentlerin azalmasına neden olsa da herkes için durum aynı değildir. Tiroid gibi hastalıklar, şok ve üzüntü durumları melanin üretimini durdursa da nedeni birçok sebep olabilir. Özellikle saç beyazlaması erken yaşta başlamışsa saçların boyanması gerekebilir. Ancak bu konuda geliştirilen Wtob şampuan, saç beyazlamasını durdurarak bir yapay melanin görevi üstleniyor. Böylece düzenli kullanım sonucu saçlar doğal rengine daha kolay biçimde ulaşıyor.

Boya içermeyen White to Black şampuan saçların beyazlamasını durduruyor. Her yıkamada saçı doğal rengine bir tık daha yaklaştıran ürün, herkesin kullanabileceği bir şampuan çeşidi olarak dikkat çekiyor. Son derece özel olan ve 28 ülkede 100 binden fazla kullanıcıya sahip olan şampuan, sadece beyaz saçları hedef alıyor. Mükemmel bir beyaz kapama özelliği sağlayan ve sakallar için de kullanılabilen ürün sayesinde erken yaşta saçları beyazlayan kişiler doğal bir çözüm bulmuş oluyor. Wtob şampuan kullanımı yaparak sizde saçlarınız daima kendi renginde dolaşın.

 Erkek müşteriler için tercih edilen ve düzenli kullanımda saçların iki tona kadar koyultulmasına yardımcı olan ürün, son derece önemli bir etki göstermektedir. Her kullanımda iki ton renk düzelten şampuan, aynı zamanda saç dökülmesi üzerinde de etkilidir. Saç dökülmesini önleyen ve sorunsuz bir kullanım imkanı sunan ürünün fiyatı da birçok şampuan kadar uygun.

Kampanya sayesinde ` oranında indirimle satın alabileceğiniz ürün 89 TL’ye satılıyor. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!