3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Serinhisarlılara Güzel Haber

Serinhisarlılara Güzel Haber
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan,  "Serinhisarımız alt ve üst yapısıyla, parklarıyla, meydanıyla, gençlik ve kültür merkeziyle çok daha güzel olacak" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin devam eden projelerini incelemek üzere Serinhisar ilçesini ziyaret etti. Başkan Zolan'ın ilçe ziyaretine Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Serinhisar'ın Yatağan Mahallesi’nde devam eden meydan düzenlemesi ve üst yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Osman Zolan, bu ilgiye teşekkür ederek, “Yerel seçimler öncesinde verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğu içerisindeyim. Kimi zaman tozla geldik, kimi zaman çamurla bugün ise sıcak asfaltla sizlerleyiz. Sizlerin sabrı ve güveniyle verdiğimiz sözleri tutmaktan dolayı mutluyuz. Yatağan mahallemiz örnek konuma gelecek, parmakla gösterilecek demiştik. Alt yapı çalışmalarımızı sonlardık, üst yapı çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

“Kefe Yaylası bu yaz misafirlerini ağırlayacak”

Kefe Yaylası'nın da fiziki imkanlarının yenilendiğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Bu yaz, Kefe Yaylası'nda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Denizli’nin ilk yaylası Kefe’yi Yatağan’a, Serinhisar’a yakışır şekilde yeniledik. Hayallerimizi, hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şimdi de yapımı devam eden projelerimizle Yatağan’a başka bir güzellik katacağız” diye konuştu.

 

Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yatağan'ın ardından Serinhisar’da yapımı devam eden Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatında incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan, “Serinhisar ilçemizde öncelikle Gençlik ve Kültür Merkezi’nin projesini tamamlayıp, inşaatına başladık. Hızlı bir şekilde yapımı devam eden inşaatın tamamlanmasıyla beraber, gerek yeni iş yerlerinin açılması gerekse burada gençlerimize, hanım kardeşlerimize birçok atölye ve kurs açarak yeni bir mekan hazırlamış olacağız” dedi.

2 adet spor salonu 2 adet toplantı salonu

Tesiste sadece atölyelerin yer almayacağını vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Gençlerimiz, hanım kardeşlerimizin spor yapacağı, spor salonlarıyla birlikte arzu ederlerse, nişan düğün gibi organizasyonların da yapılabileceği 2 ayrı salonda Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezimizde yer alacak.Tesisimiz Serinhisar’da yaşayan herkesin ihtiyacını giderecek. İnşallah birlikte daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Serinhisarımız alt ve üst yapısıyla, parklarıyla, meydanıyla, gençlik ve kültür merkeziyle çok daha güzel olacak. Şimdiden Serinhisar halkına hayırlı olsun.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!