Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Siğiller İçin Bakım Ürünleri Hakkında

Siğiller İçin Bakım Ürünleri Hakkında

Ciltte çıkan ve siğil olarak bilinen sert kabartılardan bazı yardımcı ürünler ile acısız ve ağrısız bir biçimde kurtulabilirsiniz.

 Düzenli olarak kullanılan 15 günün ardından siğil karşıtı serum olarak üretilen nowart serum ile bu istenmeyen, acı veren deri oluşumlarının yok olduğunu göreceksiniz.

Günümüzde lazer tedavisi estetik anlamda sürekli kullanılmaktadır. Siğiller de lazerle tedavi edilebiliyor ama bu tedavinin esası hasarlı hücreleri yakarak kurutmaya dayanıyor. Hücresel tedavi yöntemine dayanan Nowart Serum ise bölgeyi önce mikroplardan temizlemekte, sonrasında yayılmaları önleyip hücresel anlamda tedavi yani yenilenme sağlamaktadır. (Serumlar zaten güç veren, destekleyen sıvılardır.)

Siğillerin mikroplarla ilişkisi var mı diye akla gelen soruya da kesinlikle evet yanıtını veriyoruz. Siğil olarak geçen deri kabartıları vücudun her yerinde çıkabilir. Et beni veya yağ bezesi değildir. Sebebi kısaca HPV olarak geçen Human Papillomavirüs isimli mikroskobik canlılardır. Bulaşıcı olan bu virüsü deri üzerinde bir kesik olduğunda çok daha kolay kapabilirsiniz. Özellikle ellerde ve yüzde çıkan siğiller insanı günlük hayatta çok rahatsız eden oluşumlardır. Koparmaya ya da bilir bilmez şekilde yakmaya kalkmayın. Bundan sonra kullanacağınız bir şişe siğil karşıtı serum yani no wart özelliği taşıyan, bitkisel içerikli serumumuz ile bu derdi kalıcı biçimde yok edebilirsiniz. Aynı bölgede bir daha siğil çıkmadığını, leke kalmadığını ve cildinize hiçbir biçimde zarar gelmediğini de göreceksiniz. Ve en azından estetik açıdan çok rahatlayacaksınız. Nowart serum satın alarak sizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Nowart olarak tanıdığımız, güvenilen bir kozmetik firması lisansını taşıyan ürün hücre yenilenmesi sağlayan bir destek serumudur. Kadın veya erkek ayrımı olmadan, siğil derdini yaşayan herkes kullanabilir. Üç yaşının üzerindeki çocukların kullanımına da uygundur. (Siğiller genital bölgelerde de görülür, fakat bu bölgelerde çıkan deri kabartılarının başka nedenleri de olabilir. Bu yüzden bu bölgelerdeki kullanım için lütfen önce doktorunuza danışın.) Ürünün siğil karşıtı bir serum olduğunu ve bu yüzden nasır veya et beni türü oluşumlar için etkili olmadığını da hatırlatmak isteriz. Özellikle ellerde sıkça görülen siğiller Nowart Serum ile 15 günde kalıcı olarak yok olmaktadırlar.

Serumunuz size kapalı bir kutu ambalajında, şişede gelecektir. Kapağına bağlı olan damlalık ile siğilin üzerine bir miktar sürmeniz kullanım için yeterlidir. Acı veya ağrı duymayacaksınız. Yüz, el, ayak, göğüs, sırt, koltuk altı gibi bütün vücut bölgelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Önemli olan 15 günlük düzenli kullanımdır. Sonuçta siğilin ne büyüklükte olursa olsun, giderek küçüldüğünü ve yok olduğunu göreceksiniz. Çünkü Nowart hücresel bir yenilenme sağlamaktadır. Önce ölü hücreleri temizlemekte, sonrasında sağlıklı hücre oluşmasını desteklemektedir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!