3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Sınav Öncesi Kayak Merkezi

Sınav Öncesi Kayak Merkezi
Sınav Öncesi Kayak Merkezi

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, belediyeye ait Gençlik Merkezi’nde açılan Üniversiteye Hazırlık Kursu’nda eğitim alan gençleri sınav öncesi moral ve motivasyonlarını sağlamak için Denizli Kayak Merkezi’ne uğurladı.

Gençlerin eğitim, kültürel ve sanatsal gelişimlerini yakından takip eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yaptığı sürpriz etkinliklerle ilçedeki gençlerin gönlünde taht kurdu. Başkan Özbaş, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteye hazırlanan gençlerin gelecek hayallerini kolay oluşturması için yeni hizmetlerin kapısını açarak köprü olmaya devam ediyor.

 Başkan Özbaş, Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi’nde açılan Üniversiteye Hazırlık Kursu’ndan yararlanan gençlerin sınav öncesi moral ve motivasyonlarını sağlamak için Denizli Kayak Merkezi’ne gönderdi.

Sarayköy Belediyesi önünden Denizli Kayak Merkezi’ne uğurlanan gençler doyasıya eğlendi. İlk kez kayak merkezini görme fırsatını bulan gençler telesiyejle dağın zirvesine çıktı, güzel manzaraların yer aldığı bölgeyi kuş bakışı bakma fırsatı buldu.

İlk kez kayak keyfini yaşayan gençler Başkan Özbaş’a her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.

ONLARIN EĞİTİMİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ise, “Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Şimdi bizim yer aldığımız konumlarda ilerde onlar yer alacak. Onların gelişimi, eğitimi bizim için çok önemli. Elimizden gelenin fazlasını yaparak gençlerimizin sorunlarına cevap, hayatlarına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün de Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi’nde  Üniversiteye Hazırlık Kursumuzdan yararlanan gençlerimizi sınav öncesi moral ve motivasyonlarını sağlamak için Denizli Kayak Merkezi’ne uğurladık” dedi.

HER YENİ ETKİNLİK BİR BİLGİ
Her gezi ve her etkinlik sonrasında gençlerin bilgilerine katkı sağlamak istediklerini belirten Başkan Özbaş, “ Gençlerimizin oluşturduğumuz gezilerimizden ve etkinliklerimizden yeni bilgiler öğrenmelerini istiyoruz; bu yüzden planlarımızı o yöne doğru yapıyoruz.  Yeni bir şehri tanımanın, bir tiyatroyu izlemenin, bir müzeyi gezmenin onların hayatlarına çok şey kattığına eminim.  Üniversiteye hazırlanan gençlerimiz için düzenlediğimiz Denizli Kayak Merkezi gezimizde gençlerimize yeni bilgilerin keşfini yaptırdığını düşünüyorum. Onları mutlu ederek hayatlarına katkı yapabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!