3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

TBB MECLİSİ SEÇİMİ YAPILDI

TBB MECLİSİ SEÇİMİ YAPILDI
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclisi'nde Denizli'yi temsil edecek olan meclis üyelerinin seçimi Denizli Büyükşehir Belediyesinin koordine ettiği toplantıyla yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte 8 ilçe belediye başkanı ve 2 belediye meclis üyesi TBB Meclisi'nde Denizli'yi temsil edecek.

Denizli'de Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclisi'ne üye seçimi yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında ilçe belediye başkanları ile meclis üyelerinin katılımıyla yapılan seçim Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin koordine ettiği ve yoğun katılımla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Osman Zolan, 31 Mart seçimlerinin Denizli ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Başkan Osman Zolan, “Şükürler olsun 31 Mart seçimlerinde demokrasi bayramı yaşadık, milletimizin iradesi sandığa yansıdı. Başkanlarımız ve meclis üyelerimiz seçildi. Bize düşen; bizi bu göreve getiren Denizlili vatandaşlarımıza kardeşlerimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Onlara hizmetkar olmaktır. Meclis üyelerimiz ve tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Denizlimizde yaşayan herkesi mutlu etmek, onların taleplerini karşılamak ve sıkıntılarını gidermek için hep beraber gece gündüz çalışacağız. Allah’ım 5 yıl boyunca güzel işler yapmayı nasip etsin” dedi.

“TBB, BELEDİYELERİN LOKOMOTİFİDİR.”

TBB’nin yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Osman Zolan, TBB’nin belediyelerin lokomotif gücü olduğuna dikkat çekti. Başkan Osman Zolan, “Bugünkü tüm belediyelerin doğal olarak üye olduğu TBB tüm belediyelerin lokomotifidir. Bunun yanında çıkacak yasalar hakkında başkanlarımızın ve meclis üyelerimizin isteğiyle TBB’nin de görüşü muhakkak alınır. TBB belediyelerin sesi ve menfaatini koruma anlamında hareket eder” diye konuştu.

DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Başkan Zolan'ın konuşmasını ardından seçimlere geçildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın doğal üye olduğu TBB Meclisi’ne Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Kale Meclis Üyesi Sadık Serter ve AK Parti Pamukkale Meclis Üyesi Hüseyin Kaya seçildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!