Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Şahin Tin,, Milletimiz İstiklal Zaferi Kazandı

Şahin Tin,, Milletimiz İstiklal Zaferi Kazandı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, çınar meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi. Şahin Tin, “15 Temmuz gecesi ülkemizin geleceğini kurtaran milletimiz, hâkimiyetin bu topraklarda sadece ve sadece millete ait olduğunu ispat etmiştir.”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, çınar meydanında 15 Temmuz tarihinden buyana demokrasi, iradesi ve vatanı için nöbet tutan vatandaşlara hitap etti. Şahin Tin; “Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de halkımız darbeye karşı sessiz kalmayıp iradesini ortaya koymuş ve tankları durdurmuştur” dedi.

Milletvekili Şahin Tin, yaptığı konuşmasında vatandaşlara söyle seslendi: “Kahraman Denizliler, 15 Temmuz tarihinde üç beş darbe sever vatan hainin karşısında yiğit duruşunu gösterdi. Darbecilere karşı Türk milleti nasıl bir vatan aşkı ve sevdası taşıdığını ortaya koydu. Denizli halkı tankların kışladan çıkmaması için her türlü cesaretini ortaya koymuştur. Darbeye karşı mücadele vererek geleceğini kurtarmıştır. Millet, Devletini ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ıyalnız bırakmadı. Bu aziz millet, bayrağına, toprağına iradesine ve vatanına canı pahasına sahip çıktı. Ülkemizin geleceğini karanlığa gömmek isteyen FETÖ Liderine de teröristlere de vatan hainlerine de dik duruşunu gösterdi. Vatanınasevdalı milletimizi hiçbir güç ne bölebilir ne de parçalayabilir. Bu aziz millet haçlı zihniyetine ve ikiyüzlü hainlere gerekli dersi meydanlarda verdi. Milletimizle gurur duyuyoruz. Çardak ilçemizde olduğu gibi Denizli’de ve Türkiye’de milletimiz yeni bir istiklal zaferi kazandı. Darbeci zihniyetin cezalandırılması konusunda da gerekeni yapacağız. Şayet milletimizin talebi idam olursa idam konusunda ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapmaktan asla geri adım atmayacağız. Milletimizin talebini yerine getirmek bizim görevimiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi Gazi bir meclistir. Gazi Meclisimiz bombalanırken Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’deoradaydı. Meclis Başkanımız, Bakanımız ve Milletvekillerimiz bu hainlere karşı meclise ve milletin kürsüsüne sahip çıktılar. Bu can bu bedende olduğu müddetçe hiç bir zaman bu vatanı terör örgütlerine, şeytan kılıklı hainlere asla vermeyeceğiz ve bayrağımızı yere düşürmeyeceğiz. Asker kılığına giren hainlere karşı mücadele ederken hayatını kaybeden şehit olan polisimize, askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!