Denizli
17 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Transfer Stratejisi Belirlendi

Transfer Stratejisi Belirlendi
9 yıl süren Süper Lig özlemini dindiren Denizlispor’da gelecek sezonun transfer stratejisi belirlendi. Transfer bütçesini 70 milyon TL olarak belirleyen yönetim, Denizlililerden oluşacak yerli bir scout ekibi kuracak. Kadrodaki 10 isimle yola devam etmek isteyen Horoz’da Teknik Direktör Yücel İldiz ile yola devam edip etmeme konusu yarın gerçekleşecek Yönetim Kurulu toplantısı ile belli olacak.

Spor Toto 1. Lig’deki 9 yıllık zorunlu misafirliğini sona erdiren Denizlispor’un gelecek sezon planlaması için ilk detaylar belli oldu. 5 yıl için Bekillili iş adamına ait Alman YukaTel firması ile isim sponsorluğu başta olmak üzere forma göğüs, canlı yayın sırt, şort ve kol reklamlarını kapsayan kapsamlı bir işbirliği anlaşması imzalayan yeşil siyahlılar, bu anlaşmadan kasasına her yıl en az 6 milyon TL koyacak. Yeni sezon öncesi Süper Lig için ayak bastı parası başta olmak üzere yayın gelirlerinden ciddi pay alacak olan Horoz, bu gelirleri de hesaba katarak transfer planlamasını tamamladı.

BÜTÇE 70 MİLYON TL

Yönetim daha önce 60 milyon TL olarak belirlediği transfer bütçesini revize etti. Başkan Ali Çetin, YukaTel firması ile yapılan anlaşma imza töreninde bütçenin 70 milyon TL olarak revize edildiğini söyledi. Çetin, bütçenin 100 milyon lira olduğu konusundaki iddialara ise “Kulübü batırmaya değil yaşatmaya geldik” diyerek cevap verdi.

YENİ BİR SCOUT EKİBİ KURULUYOR

Süper Lig’den düştükten sonra var olan scout ekibi dağılan yeşil siyahlılarda yeni dönemde yeni bir scout ekibi kurulacak. Horoz’un yeni ekibinin başında ise İsmail Burak Özsaraç yer alacak. 2014’te Denizlispor’da futbolu bırakan Özsaraç, ekibi kurarak çalışmalarına başlayacak. Yeni ekipte Denizli’nin yetiştirdiği isimler yer alacak.

10 İSİMLE YOLA DEVAM!

Bu sezon başarılı bir sezon geçiren Denizlispor’da gelecek sezon için takımın iskeleti bozulmayacak. 10 isimle yola devam etmek isteyen yeşil siyahlılarda bu isimlerin üstüne bazı isimler eklenerek yeni sezon kadrosu kurulacak. Yönetimin yola devam etmek istediği isimler ise Adam Stachowiak, Alperen, Oğuz, Abdülkerim ve Kerem Can, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Recep Niyaz, Kehinde ve Mehmet Akyüz olduğu öğrenildi. Yeşil siyahlı yönetim bu isimlerden gitmek isteyenlere ise yol verecek.

TEKNİK DİREKTÖR İÇİN KRİTİK TOPLANTI

Takımı 9 yıl sonra Süper Lig’e taşıyan Teknik Direktör Yücel İldiz ile yola devam edilip edilmeyeceği ise yarın belli olacak. Başkan Ali Çetin’in “Biz yarı yolda adam değiştirenlerden değiliz” diyerek İldiz’e güvenoyu verdiği kulüpte, yarın akşam saatlerinde yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında karar verilecek.

YABANCI OYUNCU İÇİN ÖZEL BAĞLANTI

GELECEK VAAT EDEN GENÇLER ALINACAK

Yönetim geçmiş yıllarda yabancı futbolculara ödenen paralar ve puan silme gibi çeşitli cezaları göz önüne alarak yeni dönemde yeni bir adım atmayı planlıyor. Yurt dışından gelecek olan isimler için özel bağlantılarını kuracak olan yeşil siyahlılar, öncelikli yeni sponsoruYukaTel’in Avrupa’da partneri olduğu kulüplerle bağlantı kuracak. Bu kulüplerden isimleri kadrosuna katmayı planlayan Horoz, yerli oyuncu konusunda ise gelecek vaat eden genç isimlere yönelecek. Altyapı konusunda ise öncelikle Kızılcabölükspor olacak. Yeşil siyahlılar, genç isimlerini bu kulüpte pişirmeyi hedefliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!