Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Yeni Teknoloji ile Telefondan Film İzlemek Daha Kolay

Yeni Teknoloji ile Telefondan Film İzlemek Daha Kolay
Son zamanların en fazla tercih edilen ürünleri arasında yer alan Crazy Screen her türlü cep telefonlarında sinema keyfini doyasıya yaşama şansını ayağınıza kadar getirmektedir. Çok hızlı bir şekilde yaygınlaşan ve kullanan kişilerin son derece memnun kaldığı ürün gözlük olmadan 3D film izleme imkanı sağlamaktadır. Her türlü akıllı cep telefonlarına uyumlu olan bu ürün 12 inç boyutunda olan kocaman bir ekrana sahiptir. Bu ürün hakkında detaylı bilgiye https://crazyscreenturkiye.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.
Elinizde bulunan markası ne olursa olsun tüm akıllı cep telefonlara takılan ve tüm filmleri keyifle izleyeceğiniz bu ürün yapılmıştır. Son günlerin teknoloji harikası olan bu ürün sayesinde 3D keyfi yaşamak için izlemiş olduğunuz filmin 3 boyutlu olmasına gerek yok. Her hangi film ya da bir video açtığınız zaman 3 boyutlu olarak izlemeye hazır olacağınız ürün ile sinema keyfi ayağınıza kadar gelmektedir.
Ürünün Önemli Özellikleri
Crazy Screen teknolojinin ürettiği çok farklı ve süper olan ürünlerden biri olmaktadır. Bu ürün 3 boyutlu sinema keyfini cep telefonlarına taşıyan harika bir üründür olarak çok hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başlamıştır. En önemli özelliklerinden biri olan ürünün 3 boyutlu ekran koyucusunun iki tane renk seçeneği bulunmaktadır. Böylece isteyenler için standart renk olan siyah renkli olanı, isteyenler için ise doğal ahşap renkli olan seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz.
Hatta 3D standının ekran kısmı 12 inç olması sayesinde her türlü videoyu 3 boyutlu izleme imkanı tanımaktadır. Bu ürünün ekran genişliği 25.2 cm olmaktadır ve ekran yüksekliği de 13 cm’dir. Ürün stant genişliği 26 cm olup stant uzunluğu ise 19 cm olması ile sinema keyfini doya doya yaşayacaksınız. Bu ürün ile sinema keyfi yaşarken izlediğiniz filmlerin 3 boyutlu olması şart değil. Her hangi bir filmi de 3 boyutlu gibi izlemeniz mümkün olmaktadır.
Crazy Screen İle Maç Keyfi
İstediğiniz cep telefonlarına uyumlu olan bu ürün sayesinde stadyuma gitmeden her yerde her an tuttuğunuz takımın maçlarını canlı olarak izleme şansına sahip olacak ve maç keyfini doya doya yaşayacaksınız. Tüm golleri ya da şutları aynı stadyumda canlıymış gibi izleyeceksiniz. Özellikle tuttuğunuz takımın maçlarını heyecan içinde doyasıya izleme şansına sahip olacaksınız. Hatta istediğiniz her türlü dizi, film, video ya da maçı açıp hiç yorulmadan keyif içinde izleyeceksiniz. İzleyenler yani crazy screen kullananlar daha rahat bir seyir keyfi oluşturduğundan da bahsediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!