3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Zeybekci, Eğilip Bükülmeden Yolumuza Devam Edeceğiz

Zeybekci, Eğilip Bükülmeden Yolumuza Devam Edeceğiz
Zeybekci, Eğilip Bükülmeden Yolumuza Devam Edeceğiz

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'deki halkla buluşmaya devam ediyor. Zeybekci referandum öncesi Çardak ve Bozkurt ilçelerinde seçmenle bir araya geldi. Ekonomi Bakanı, 16 Nisan’a az bir süre kala sandıktan evet çıkacağına emin olduklarını belirterek Denizli’lilerden de Türkiye ortalamasının üstünde bir sonuç beklediklerini söyledi. “Eğilip bükülmeden yolumuza devam edeceğiz” diyen Bakan, Çardak ilçesine yaptığı ziyarette kazanın başına bizzat geçip halka tavuklu pilav da dağıttı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’de çalışmalarını sürdürüyor. Referandum öncesi halkla buluşan Zeybekci, Denizli’nin Çardak ve Bozkurt ilçelerini ziyaret etti. Zeybekci miting alanında toplananları referandumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne evet demeye çağırdı.

Denizli’den Türkiye ortalamasının üzerinde bir evet beklediklerini belirten Bakan, 16 Nisan’da sandıktan çıkacak sonucun evet yönünde olmasının, Türkiye’nin artık koalisyonlarla vakit kaybetmemesi ve ilerlemesi için şart olduğunu söyledi.

Zeybekci, Çardak ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında yaptığı konuşmada, Çardaklıların 15 Temmuz'da, hainlerin uçakla Ankara'ya götürmek istediği askerleri engelleyerek destan yazdığını, tarihin bunu ilelebet unutmayacağını ifade etti.

Bu milletin bilinen 5 bin yıllık tarihi boyunca asla diz çökmediğini asla teslim olmadığını vurgulayan Zeybekci, "Milletimiz asla esir olmadı ve asla aman demedi. 15 Temmuz ihanetinde o ihanete kalkışanlar, bu millete ihanet edenler bu millet tarafından en güzel cevapla cevaplandırıldı ve layıklarını buldular, bulmaya devam edecekler. Bu ihanetin hesabı sorulmaya devam edecek, o kadar ucuz değil. Yok 'efendim ben pişman oldum da, kandırıldım da yemin billah tövbe yok.' İbret olsun diye bunu hesabı sorulacak sonuna kadar. Zalime hesabı en şiddetli şekilde soracaktır ama masuma da merhamet, bundan emin olun." diye konuştu.

BU MİLLETİN EN GÜÇLÜ SİLAHI BAYRAĞIDIR

Zeybekci, 15 Temmuz darbe girişimine karşı halkın gösterdiği direnişi dünyanın anlayamadığına dikkati çekerek, "Nasıl olur, nasıl olur da bir millet çıkar, nasıl olur da o tankları durdurur, elleriyle durdurur. Yukarıda helikopter ağır makineli silahlarla aşağıyı tararken, uçaklar bombalarken yerdeki benim milletimin elinde bir tek silahı vardı, yeryüzünün en büyük silahı, yeryüzünün en güçlü silahı vardı, elinde tek bir silah vardı, al bayrağı vardı. O al bayrakla indirdiler onları aşağıya. Bu milletin en güçlü silahı bayrağıydı o gece. O bayrağa o gece 249 şehidimizin kanı karıştı ve rengi daha bir parlak hale geldi. Bunu bilmiyorlar, anlayamıyorlar ve anlayamayacaklar." değerlendirmesinde bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Çardak ve Bozkurt ilçelerinde düzenlediği mitinglerin ardından doğduğu ilçe olan Tavas’ın Sarabad Mahallesinde de halkla buluştu. Zeybekci’yi Sarabad’da da büyük bir kalabalık karşıladı. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!