Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

AK Partili Özkan’dan Şehir Hastanesi Ve Aydın-Denizli Otoyolu Açıklaması

AK Partili Özkan’dan Şehir Hastanesi Ve Aydın-Denizli Otoyolu Açıklaması
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli'de yapılacak şehir hastanesi ve defalarca ihalesi iptal edilen Aydın-Denizli Otoyolu hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından gündemin değerlendirildiği basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Özkan’ın yanı sıra, milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz katıldı.

“Karahasanlı Şehir Hastanemizle ilgili plan ve proje çalışmamız bitme aşamasında”

Denizli’ye yapılacak olan şehir hastanesi konusuna da değinen Özkan, hastanede proje aşamasının tamamlandığını ifade etti. Haziran ayından sonra hastanenin yapım işinin ihale edileceğini aktaran Özkan açıklamalarını şöyle sürdürdü:“Karahasanlı Şehir Hastanemizle ilgili plan ve proje çalışmamız bitme aşamasında. Hatta mimari plan bitmekle beraber zemin etüt çalışmaları ve plan çalışmaları devam etmektedir. İnşallah bu çalışmalar da tamamlandığı taktirde ki haziran ayını da bunun için bir milat olarak görüyoruz. 15 Haziran’dan sonra söz konusu yatırımın inşallah ihale işine geldiğine tanık olacağız ki bu da önümüzdeki ay demek oluyor.”

AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU

Özkan, birçok kez ihalesi iptal edilen Aydın-Denizli otoyolu hakkında;“Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum; Bilindiği üzere Aydın-Denizli Otoyolu defalarca ihaleye çıktı ve ihale iptal edildi. Acaba neden iptal edildi? İptal edilmesinin bir sebebi var. Bu güne kadar ihale şartnamesi öylesi hükümler içeriyor ki maalesef ihaleye giren firmalar burada karlılık görmedikleri için yani yaptıkları yatırımda faiz ve enflasyonun altında bir kazanç elde edeceklerinden ve bir de çalıştıktan sonra faiz ve enflasyonun altında kazanmanın bir yatırımcı için makul olmayacağı için girdikleri ihalenin şartlarını yerine getirmedi ve iptal edildi.Biz ülkemizin ekonomik kaynaklarını adeta taşı sıkarak olabildiğinde maksimum karlılıkla ve menfaatle milletimizin hizmetine sunmaya çalıştığımızdan bahisle o şartnameyle bu işin altına kimse girmedi. İhale şartnamesi güncellendi. 11 Haziranda tekrar ihaleye çıkılacak. Bu kez inşallah ihale kabul görerek hızla kazmalar vurulacak ve 3 yıllık süre zarfında bu yatırımın tamamlanarak milletimizin hizmetine sunulduğuna tanık olacağız. İnşallah 2023’ten önce de 100. yılımızın muhteşem kutlamalarında Aydın-Denizli Otoyolu’nun hizmete açılışına ve hizmete alınışına tanıklık edeceğiz.”dedi

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 7
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!