Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Araç Satın Almak İçin Güvenilir Adres

Araç Satın Almak İçin Güvenilir Adres

Araç satın almak da satmak da bazı noktalara dikkat edilmediği takdirde sıkıntılı süreçler haline gelebilir. İster sıfır ister ikinci el araç satın alacak kişiler bütçelerini belirleme, bütçelerine uygun araç bulma ve bütçelerine uygun araçların isteklerini karşılayıp karşılamaması konusunda zorluklarla karşılaşabilirler. Özellikle ikinci el araçlarda bu süreç çok daha sıkıntılı olabilmektedir. Satın alınacak aracın teknik aksamında sorun ya da aracın hasarlı olup olmadığı, satıcının verdiği bilgilerin tamamının doğruluğu, araç kilometresinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ve daha birçok nokta alıcıların hassasiyet göstermesi gereken noktalar arasında sayılabilmektedir. Tam bu aşamada devreye giren ve 2003 yılından bu yana sektöründe faaliyet göstermekte olan vasitam.com tarafından sunulan güvenilir ve kaliteli hizmet sayesinde araç almak ve satmak isteyen kişiler için tüm bu süreç çok daha güvenilir ve konforlu bir hale gelmektedir. 

 

Araçlarını satmak isteyen kişiler vasitam.com web sitesi üzerinden yalnızca 90 saniye içerisinde araç satış ilanı verebilmektedirler. İlan verirken zorunlu olan bazı bilgilerin yanı sıra opsiyonel olarak girilebilecek ruhsat seri no ve ruhsat sıra no gibi bilgiler de bulunmaktadır. Her ne kadar bu bilgiler opsiyonel olmakla birlikte söz konusu bilgilerin doğru girilmesi durumunda ilan vasitam.com tarafından doğrudan güvenli ilan kategorisine alınmaktadır. Güvenli ilanlar normal ilanlara göre 4 kat fazla görüntülendikleri için araçların çok daha hızlı bir şekilde satılmasında büyük bir etkileri bulunmaktadır. Aynı şekilde güvenli ilanlar alıcılar için de farklı avantajlar sunmaktadır. Alıcılar güvenli ilanları inceleyebilir, satın almayı düşündükleri araçla ilgili gerekli araştırmaları yapabilir ve alışverişlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirmenin konforunu yaşayabilirler.

Vasıtam İle Aracınız Gerçek Alıcılara Ulaşsın 

 

vasitam.com araç sahiplerine hem sıfır hem ikinci el araçlarını hızlı bir şekilde satabilme imkanı sağlamaktadır. Bunun için araç sahiplerinin yalnızca üç adımda araçları ile ilgili satış ilanını oluşturmaları gerekmektedir. İlanlarını yükledikten sonra vasitam.com kalitesi ile araçlarını güvenilir alıcılara yönlendirme imkanını elde etmektedirler. vasitam.com şeffaf fiyatları, basit ve güvenilir süreçleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaya odaklanmaktadır.

 

Aracını satmak isteyen kişilerin elinde araç el kitabının, servis kayıtlarıyla makbuzlarının ve ekspertiz raporunun bulunması aracın satılması sürecini hızlandıran faktörler arasında yer almaktadır. Gelişmiş bir teknolojiye sahip olan Vasıtam doğru ya da güvenilir olmayan ilanları yayına almamakta, bu tür ilanları hızlı bir şekilde tespit ederek en kısa süre içerisinde yayından kaldırmaktadır.

 

Vasıtam sektöründe öncü bir isim olarak alıcılarına mümkün olan en güvenilir ve doğru ilanları ulaştırmayı hedeflemektedir. Bu nedenle aracını satmak isteyen kişilerden araca ait plaka ve ruhsat seri - sıra numarası gibi bilgiler opsiyonel olarak talep edilmektedir. Satıcı zorunlu ve opsiyonel tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde girdiği takdirde araç ilanı güvenilir ilan kategorisine alınmakta ve ilan sahibinin herhangi bir ücret ödemesine gerek kalmaksızın üst sıralarda yer alması sağlanmaktadır. Vasıtam kullanıcılarına ait tüm bilgilerin güvenliğini üst düzeyde sağlamaya yönelik bir sistem kullanmakta olup kullanıcılarının bilgilerini kesinlikle 3.Parti firmalar ile paylaşmamaktadır.

 

Araçların hızlı bir şekilde satılmasını sağlayan en önemli etkenlerden biri doğru şekilde fiyatlama yapılması olmakla birlikte doğru fiyatlama yapılması her zaman çok da mümkün olmayabilir. Bu konuda sorun yaşayan araç sahiplerinin en büyük yardımcısı şüphesiz Vasıtam tarafından sunulan doğru kılavuz fiyat olmaktadır. Bu fiyat doğrultusunda satıcılar araçlarını güncel piyasa verilerine göre değerleyebilme imkanını elde ederler. Vasıtam araç değerlerini günlük olarak güncellediği için satıcılar en sonra kılavuz fiyatı elde edebilmektedir. Ayrıca satıcıya özel bir satış fiyatı da Vasıtam tarafından sunulmakta olup bu sayede satıcılar araçlarını satmak istedikleri en doğru fiyata karar verebilmektedirler. 

 

Siz de vasitam.com üzerinde ilan vererek aracınızın Türkiye’nin en güvenilir araç satın alma kitlesine ulaşması fırsatını yakalayabilirsiniz. Vasıtam’ın doğru ve adil bir fiyatlama yapmaya ve dikkat çekici bir ilan oluşturmaya ilişkin ipuçlarını uygulayarak aracınızı değerinde ve en kısa süre içerisinde satma avantajını elde edebilirsiniz.

Vasıtam Güvenilir Alıcılarla Satıcıları Buluşturuyor

 

Araç satın almak isteyen kişiler için hayallerindeki araca en kısa sürede ulaşmanın yolu Vasıtam’dan geçer. Bunun için alıcı öncelikle araç satın almak için ödeyebileceği miktarı yani bütçesini belirlemelidir. Vasıtam’ın kullanıcıları için özelleştirdiği filtrelemeleri kullanarak bütçesine uygun araçları listeleyebilir. Eğer satın almak istediği belirli bir marka ve model varsa bütçeye göre değil markaya ve modele göre filtreleme yapmayı da tercih edebilir.

 

Kullanıcılar Vasıtam’daki binlerce ilan arasından aradıkları özelliklere sahip araca filtreleme özellikleri sayesinde kısa sürede ulaşabilirler.  Bununla birlikte araç görmeye gidilmeden önce hasar ve sigorta sorgulaması yapılmalıdır. Satın alınacak olan araç mutlaka bir ekspertiz firmasına gösterilmeli ve ekspertizden alınan bilgiler doğrultusunda aracın satış fiyatı konusunda pazarlık yapılmalıdır.

 

Vasıtam’ı ziyaret etmek için : https://vasitam.com/

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!