Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Babadağ Belediyesi ve BASİAD Cavidilspor Erkek Volaybol Takımı’nın Sponsoru

Babadağ Belediyesi ve BASİAD Cavidilspor Erkek Volaybol Takımı’nın Sponsoru
Babadağ Belediyesi ve Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) Denizli’nin tek profesyonel erkek voleybol takımı olan Cavidilspor Erkek Voleybol takımının sponsoru oldu.

Denizli’nin profesyonel voleybol takımlarından olan ve geçen sene Bölgesel Lig’de şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Cavidilspor Erkek Voleybol Takımı’nın remi sponsoru Babadağ Belediyesi ve BASİAD oldu. Bugün Babadağ Belediyesi’nde imzalanan protokol ile resmi sponspor olduklarını açıklayan belediye ve BASİAD takımın her zaman yanında olacaklarını belirttiler.

İmza törenine Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, Cavidilspor İdari Menajeri Mustafa Can Zeybekoğlu, Altyapı Sorumlusu Önder Beşparmakkaya ve voleybolcular katıldı. İmza töreninden önce açıklama yapan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Bugün Türkiye Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Cavidilsporla yaptığımız işbirliği için toplanmış bulunmaktayız. Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği ve Babadağ Belediyesi işbirliğinde Cavidilspor Erkek Voleybol Takımımızın sponsoru olduk. 2. Lig’de mücadele edecek olan erkek voleybol takımımız için buradayız.

 

“CAVİDİLSPOR 1. LİG’E ÇIKACAK”

Ligde 12 takım mücadele edecek ve mücadele edecek olan takımların 8'i belediye takımı. Voleybol takımımız iç saha maçlarında Babadağ’da bulunan spor salonumuzda maçını yapacak. Bu da BASİAD, Babadağ Belediyesi ve Cavidilspor ortaklığının bir sonucudur. Bizler kulübümüzle çalışmalarımızı sürdürmek için her zaman yan yana olmak istiyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. İlçemizde böyle güzel bir çalışmayı yapıyor olmaktan çok mutluyuz. Denizli’deki sayılı profesyonel takımların arasında yer almak  bizler için gurur verici. Cavidilspor Erkek Voleybol Takımı’nın ligde en iyi şekilde Denizlimizi, Babadağımızı temsil etmesi için her türlü destek sağlayacağız. Cavidilspor inşallah bu sene 1. Lig’e çıkacak.

Ben de bu işbirliğinin paydaşı olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı’ya kulübümüzün idari menajeri Mustafa Can Zeybekoğlu’na tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“CAVİDİLSPOR BABADAĞLI GENÇLERE ÖRNEK OLACAK”

Açıklamada düşüncelerini aktaran Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı ise “Babadağ'ın kültürel ve sosyal olarak daha da iyileşmesi için voleybol maçlarımızın olacağını öğrendik. Tabii bizler de Babadağlı Sanayici Ve İşadamları Derneği olarak, Babadağ için yapılan her işin içinde olmak istiyoruz. 

Bununla ilgili, elimizi taşın altına koyarak, voleybol takımımıza sponsor olmak istediğimizi belirttik. Babadağ'ın gençlerine Cavidilspor'un oyuncuları örnek olacaktır. İleride Babadağ'dan farklı takımların çıkmasını da sağlayacaktır. Babadağ'da bu heyecanı başlatan, başta yöneticilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Cavidilspor İdari Menajeri Mustafa Can Zeybekoğlu ise açıklamasında “Öncelikle Babadağ Belediyesi Başkanı Ali Atlı’ya ve Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı’ya pandemi sürecinde bize sunmuş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Cavidilspor geçen sene Bölgesel Lig'de şampiyon oldu ve böylelikle ikinci lige çıktı. Federasyonla yaptığımız görüşmeler ve Babadağ Belediyesi ve BASİAD ile yaptığımız görüşmeler sonucunda maçlarımızı Babadağ Kapalı Spor Salonu’nda yapacağız. Bu da federasyonu tarafından tescillendi. Babadağ’da oynayacağımız için çok mutluyuz. Ve inanıyoruz ki Cavidilspor 1. Lig’e çıkacak.

Türkiye'de basketbol ve futbol deyince erkekler, voleybol deyince ise kadınlar akla gelir. Biz Denizli'de bu algı yok etmek istiyoruz. Denizli'de erkek voleybol takımı olarak 1. Lig’de ilk olmayı istiyoruz. Bunun için de yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Haftada 4 gün antrenman yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak buna inanıyoruz. İki başkanımıza da bize vermiş oldukları destekten dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.

Belediye desteği olan takımlar her zaman daha güçlü oluyor, biz de Babadağ Belediyesi ve BASİAD desteğini arkamıza aldık. Artık daha güçlüyüz.” ifadelerini kullandı.

 

“ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ BABADAĞ’DA BAŞLAYACAK”

Cavidilspor Altyapı Sorumlusu Önder Beşparmakkaya ise imza töreninde “Cavidilspor olarak Babadağ Belediyesi ve BASİAD’ın bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Asıl amacımız Denizli'de daha başarılı olabilmek.  Bugüne kadar çok sayıda altyapıdan sporcu yetiştirdik. Yetiştirdiğimiz sporcular hep farklı branştaydı. Kimisi basketbol, kimisi futbol, kimisi yüzme oldu.

Voleybol üzerine her zaman çalışmayı istemiştik. Bundan sonra Babadağ’daki gençlerimizden bu sporu yapmak isteyen kardeşlerimiz olursa, her zaman birlikte çalışacağız. Spor salonumuzda gerçekten çok güzel. Zaten burada olmamızın en büyük nedenlerinden birisi bu.

A takımımızda Denizli'nin yerli sporcuları var. Tabii ki A takımımızdaki oyuncularımız başka takımlara gidebilir. Bu eksikliği de alt yapımızla tamamlayabiliriz. İnşallah bu konuda daha güzel sonuçlar alırız. Altyapı çalışmalarımız Babadağ’da en kısa zamanda başlayacaktır.” dedi.

İşbirliği hakkında yapılan açıklamaların ardından protokol imzalanırken Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve BASİAD Başkanı Şeref Arpacı’ya forma hediye edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!