3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Babadağ’da Okul Dönemi Hazırlıkları Başladı

Babadağ’da Okul Dönemi Hazırlıkları Başladı
Denizli’nin Babadağ ilçesinde yeni eğitim öğretim yılının başlangıcına günler kala hazırlıklar da başladı. Poyraz Boya tarafından okula gidecek miniklerin online eğitimi için Babadağ’daki 20 çocuğa tablet bilgisayar hediye edildi.

Denizli’nin Babadağ ilçesinde 21 Eylül 2020’de açılacak olan okullar için çalışmalar başladı. Korona virüs sebebiyle online eğitime de bir yandan devam edecek olan öğrenciler haftanın belli günleri ise okullarda eğitim alacak.

Babadağ’da okulların açılamasına kısa süre öğrenciler için çalışmalar sürdürülüyor. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı makamında ziyaret eden Poyraz Boya firmasının sahipleri Babadağlı çocuklar için tablet bilgisayar bağışladı. Öğrencilerin okul hayatlarının yanı sıra devam edecek olan online eğitim için EBA TV ve diğer online derslere  ulaşabilmeleri için 20 adet tablet bilgisayar ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye edildi.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Babadağ’da belli aralıklar ile dezenfekte çalışmalarını sürdüren Babadağ Belediyesi ekipleri ise okulların açılmasına kısa süre kalmasıyla derslikleri de dezenfekte etti. İlçede bulunan bir çok noktada dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler aynı zamanda malzeme desteğinde de bulundu. Öğrencilerin sıklıkla kullandığı otobüs durakları, otobüs birliği, çocuk parkları, kapalı spor salonu ve derslikler dezenfekte edilirken Babadağ Belediyesi maske, ateş ölçer, temizlik malzemesi ve hijyen ürünlerini ulaştırdı.

“HER ŞEY DAHA SAĞLIKLI BİR BABADAĞ İÇİN”

Konuyla ilgili düşüncelerini belirten Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “İlçemizde ihtiyaç sahibi olan çocuklarımız Poyraz Boya firması sayesinde artık derslerinden geri kalmayacak. Poyraz Boya firmasının sahipleri Can Cesur ve Emin Şen’e örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederim.

Ayrıca ilçemizde Pazartesi günü, eğitim öğretim hayatı da örgün olarak başlayacak. Bu sebeple öğrencilerimizin ve diğer vatandaşlarımızın sağlığı için okullarımızı dezenfekte ettik. Öğrencilerimizin eğitimlerini sağlıklı ortamlarda almaları bizler için çok önemli. Öğrencilerimizin okul dışında sıklıkla temas edebileceği spor salonu, otobüs durakları gibi yerlerde de dezenfekte çalışmalarımız yoğunlaştırıldı. Okullarımızda hiçbir öğrenci hijyenden mahrum kalmasın diye bir çok malzeme desteğinde de bulunduk. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim almaları için. Daha sağlıklı daha güvenli bir Babadağ için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!