Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Bartu Dizdaroğlu: Futbol Kariyerimi Türkiye’ye Dönmek Etkiledi

Bartu Dizdaroğlu: Futbol Kariyerimi Türkiye’ye Dönmek Etkiledi

Ailesi ile birlikte Almanya’ da yaşarken, ailesinin Türkiye’ye dönme kararı üzerine, ülkesine geri dönüş yapan Bartu Dizdaroğlu ‘’Köln’de kalmamak, kariyerimi etkiledi’’ açıklamasıyla dikkat çekti.

Köln’de seçmelere katılıp kabul edilmesine rağmen, ailesinin Türkiye’ye dönme kararı üzerine, antrenmanlara başlamış olmasına rağmen Bartu Dizdaroğlu ani bir kararla takımı bıraktı. Aldığı bu kararı yeniden değerlendiren Bartu Dizdaroğlu ‘’ Bu kararımı yeniden sorguladığımda Köln’deki takımda kalmayıp, ülkeme geri dönmenin futbol kariyerimi olumsuz etkilediğini düşünüyorum açıklamalarında bulundu. Köln’ de kalmayıp ailesinin istediği üzerine ailesiyle birlikte kesin dönüş yaprak Köln hayalinden vazgeçti.

bartu dizdaroğlu

Bartu Dizdaroğlu’nun Kesin Dönüş Sonrası Kariyeri

Oynadığı dönemde performansıyla adından sık sık söz ettiren futbolcu 17 Ekim 1993 doğumlu. 27 yaşında olan Bartu Dizdaroğlu Almanya’dan kesin dönüş sonrasında bir süre çok sevdiği futboldan uzak kaldıktan sonra tekrar seçmelere katılarak Ankara Şeker Spor’un alt yapısında futbol hayatına yeniden başladı. Bartu Dizdaoğlu, Ankara Şeker Spor’da oynamaya başlamasından 3 ay sonra profesyonel oldu. Oynadığı süre içerisinde performansıyla dikkat çeken Bartu Dizdaroğlu, bir talihsizlik yaşadı ve sol ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle sakatlandı. Sakatlığı süresince formasından ayrı kalan Dizdaroğlu iyileştikten sonra Ankara Demir Spor’ a transfer oldu. Sakatlıklar peşini bırakmayan futbolcu aşiltendonusakatlığı problemi sebebiyle zor günler geçirdi ve Ankara Demir Spor’dan ayrılmak zorunda kaldı. Aşiltendonu sakatlığı bacak kısmındaki en uzun kas grubunun yırtılması sonucu oluşan ve sporcuların sıkça maruz kaldığı sakatlıklardan bir tanesi olup, tedavi edildiği takdirde hasarsız iyileşme olabilecek bir sakatlıktır.

Daha Güçlü ve Daha Azimli olarak Yeniden Sahalarda

Sahalardan uzak kalmasının ardından, antrenmanlarına yeniden başlayan Bartu Dizdaroğlu, Kuşadası Spor ile anlaşma sağlayarak futbol hayatına İzmir’de devam ediyor.Buca Spor formasıyla yeniden sahalara dönen Bartu Dizdaroğlu yaptığı açıklamada ‘’Yeni takımımla yeniden sahalara dönüyorum, gelecek süreçte yaşadığım talihsizlikleri unutarak yeniden başaralı günlerine geri döneceğim’’ açıklamalarında bulundu. 27 yaşındaki Başarılı orta saha oyuncusu, yaş olarak en verimli olan döneminde yeni oynayacağı takımı Buca Spor’a katkı sağlayacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!