Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Akışık’tan Cahit Özkan’a “FETÖ’cü biziz öyle mi? Hadi ordan..”

Başkan Akışık’tan Cahit Özkan’a “FETÖ’cü biziz öyle mi? Hadi ordan..”
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Beyaz Tv’de katıldığı televizyon programında “İYİ Parti FETÖ’nün kurduğu bir partidir” açıklamasını yaptı. İYİ Parti cephesinden sert açıklamalar gelirken, konuyla ilgili İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık “Dün Fenerbahçe Ordu Evi’nin önünde FETÖ’cüler adına açıklama yapan Cahit Özkan, FETÖ’cü hakim ve savcılara sahip çıkan Cahit Özkan, Cemaat terör örgütü değil diyen Cahit Özkan ama FETÖ’cü biziz öyle mi? Hadi ordan..” diyerek cevap verdi.

Ak Parti iktidarına yakınlığı ile bilinen Beyaz Tv’de bir programa konuk olan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli milletvekili Cahit Özkan, “İYİ Parti malum olduğu üzere kasetlerle, kongrelerle MHP’yi dizayn etmeyi başaramayan FETÖ’nün kurduğu bir partidir” açıklamalarını yaptı.

Bu açıklamaya İYİ Parti cephesinden çok sert tepkiler gelirken, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık konuyla ilgili açıklama yaptı. Akışık “Cahit Özkan.. Tüm Ak Partililer gibi cemaatle birlikte el ele yürüyüp yağmur altında beraber ıslandıkları, beraber iş tuttukları zamanları nasıl unutmuş. Kanal kanal gezip FETÖ’nün müridi olarak Ergenekon-Balyoz operasyonlarını büyük bir hevesle canı gönülden savunduğu o günleri nasıl da unutmuş. O unuttuysa biz unutmadık her daim hatırlatmaya da devam edeceğiz.

Meydanı boş bulan çakal, kendini aslan sanırmış. Senin attığın çamur bize yapışmaz. Mecliste defalarca gündeme gelen ‘FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın’ önergesini reddeden biri, nasıl da çamur atıyor bizim gönül verdiğimiz partimize. Özgeçmişinde FETÖ’den kapatılan derneğin Genel Başkanlığını yapan, Cemaat terör örgütü değil diye bas bas bağıran biri mi söylüyor bunları. Madem böyle bir ithamınız var. Verin mahkemeye. Çıksın her şey ortaya.

Geçeceksiniz bunları efendim.. İYİ Parti’nin yönetiminden üyesine, şu söylemlerinizin karşılığını yansıtan bir kişi bile bulamazsınız. Bu söylemleriniz, sizin korkunuzun eseri. Özkan artık ne yapacağını şaşırmış, ya tutarsa mantığıyla salyalarını akıtarak sağa sola saldırıyor.

Merak etmeyin, bu korkularınız yersiz değil. İlk seçimde iktidara geldiğimizin akşamı kaçacak delik arayacaksınız. Sizin nasıl FETÖ sempatizanı olduğunuzu bir bir açıklayacağız. Yürekli savcılar sizi rahat koltuklarınızdan alacak, şerefli hakimler tarafından yargılanacaksınız! O güne kadar kendinizi rahat hissedebilirsiniz, fakat sandıklar açılıp oylar sayıldığında sizi hiçbir yere göndermeyeceğiz. Haberiniz olsun.” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 6
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!