Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Arslan'dan 23 Nisan Mesajı

Başkan Arslan'dan 23 Nisan Mesajı
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.Mesajında birlik ve beraberlik çağrısı da yapan Başkan Arslan  dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de zorlu bir süreçten geçildiğini belirterek korona virüs önlemleri çerçevesinde çocuklar başta olmak üzere herkesin kurallara uyması gerektiği çağrısında bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıldönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutladıklarını belirterek, "Millet iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.. 23 Nisan ayrıca, tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayramdır” Yeni nesillere miras olarak bırakılacak güçlü ve büyük Türkiye için herkes kendi alanında daha çok çalışmak, üretmek, istihdam oluşturmak ve ihracata katkı sağlamak zorundadır. Bugün ülkemiz ve çocuklarımız için çok önemli tarihi bir gün. Ancak dünya genelinde yaşanan korona virüs salgını göstermiştir ki bilim ışığının aydınlattığı yollarda yürüyerek geleceğimizi teminat altına alabiliriz.

Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın bu güzel bayramını kutlarken, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerimizi ve balkonlarımızı Türk bayraklarıyla süsleyerek büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Sağlığımız için evde kalalım, 23 Nisan sabahı balkonlarımızda bayram coşkusunu yaşayalım

ÇOCUKLARA ÖZEL MESAJ

Sizlerin yüzünüzdeki gülümsemeden mahrum kaldığımız bu süreç inşallah yakın zamanda geride kalacak. Küresel çapta yaşanan salgından dolayı sizler ailelerinizle birlikte evlerinizde kalıp dinlenirken, bizler ise sizin için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şunu iyi bilin ki önceliğimiz, daima geleceğimizin teminatı olan sizlersiniz”

 

SAAT 21:00'DE ELİMİZDE BAYRAKLARLA BALKONLAR DAYIZ 

 "Millet iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümü  olan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu bu sene balkonlarda yaşayacağız. Bugün saat 21.00’da bayraklarla, balonlar süslediğimiz balkonlarımızda hep birlikte tek ağızdan İstiklal Marşı söyleyeceğiz” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!