3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Başkan Erdoğan’dan, Tarım Fuarına Çıkarma

Başkan Erdoğan’dan, Tarım Fuarına Çıkarma
Denizli’de 16’ncı kez kapılarını açan Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı,Ege Bölgesi’nin köklü ve en önemli buluşma noktası oldu. Oldukça kalabalık ekibiyle fuara adeta çıkarma yapan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 26 Şubat ile 1 Mart arasında açık kalan Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nın, Ege Bölgesi için çok önemli hale geldiğini belirterek, “Biz, tüm fuarları önemsiyoruz. İstihdam, üretim ve ihracat açısından büyük katkılar sağlayan fuarlar, üyelerimiz ve ticaretimizde sinerji oluşturuyor.” dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, beraberindeDTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DTO yönetim kuruluüyeleri ve meclis üyelerinden oluşan bir heyetle, 16’ncı Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti.250 firmanın stant açtığı fuarda,katılımcılardan ürünleri hakkında bilgialdı.

Denizli Ticaret Odası’nın da stant açtığı, hafta içi 10:00 – 18:00 saatleri arasında pazar günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilen fuarı 200 bin kişi ziyaret etti.

 

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

DTO heyetine ziyaretleri boyunca eşlik eden fuar organizasyon şirketinin sahibi Fatih Tan, fuarlarının sadece tarım sektörüne değil, tüm bölge esnafına, turizm merkezlerine ve tüm şehre ekonomik anlamda kazanç sağladığını söyleyip, ilgi ve desteğinden dolayı Başkan Erdoğan’a teşekkür etti. Tan, “Fuarımız, katılımcılarıyla ziyaretçilerine yeni teknoloji, yöntem ve ürünlerle tanışıp geleceği yakından yakalama fırsatı verdi. Denizli bölgesi ve çevre illerde tarımla uğraşanların tarım teknolojilerindeki gelişmeleri yakından tanımalarına imkân tanıdı. Denizli’ye her geldiğimizde Başkan Erdoğan’dan hep destek gördük; yakınilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “FUARLAR,TİCARİ HAYATIMIZA HIZ KAZANDIRIYOR”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, Türkiye’nin en büyük 5 tarım fuarından birinin Denizli’de gerçekleştirildiğinedikkat çekti. Sektör temsilcilerinin Denizli’de buluşmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Tüm stantları ziyaret edip temsilcileri ve müşterileriyle birebir görüşen, fuardaki katılımcılarla hem sektörlerindeki son durumu hem de tarımsal faaliyetlerle tarım ürünleri ticaretinin gidişatını değerlendiren Başkan Erdoğan, “İstihdam, üretim ve ihracat açısından büyük katkılar sağlayan fuarlar, heyecan ve sinerji oluşturuyor. Dolayısıyla da biz, fuardenilince mutlu oluyoruz.Türkiye’nin en büyük 5 tarım fuarından birinin ilimizde yapılmasından gurur duyuyoruz. Bu fuar, özellikle Denizli’nin en hareketli olduğu, en coşkulu geçen etkinliklerinden biri. Bizler de stant açan firmalarımızı tek tek ziyaret edip, hasbihal ettik.DTO’daki faaliyetlerimizi anlattık; sektörlerine dair istek, öneri ve değerlendirmelerini dinledik. Ülkemize ve Denizli’mize hayırlı olsun.” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!