Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Güngör iftarını Çardak’ta ilçe teşkilatı ile birlikte açtı

Başkan Güngör iftarını Çardak’ta ilçe teşkilatı ile birlikte açtı
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Çardak İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar programında teşkilat mensupları ile bir araya geldi. İftar programından sonra ise taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çardak İlçe Başkanlığı iftar programı düzenledi. Düzenlenen iftar programında Ak Parti Çardak teşkilatıyla bir araya gelen Başkan Güngör, “Mübarek ramazan ayının güzelliklerini her gün farklı bir ilçemizde birlikte yaşıyoruz.  Tuttuğumuz oruçları hep beraber açarak Ramazan ayının bereketini paylaşıyoruz’’ dedi.

Ak Parti Çardak İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar programına Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Ak Parti Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Ak Parti Çardak İlçe Başkanı Nazif Korkmaz, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim ve mahalle başkanları katılım sağladı. Düzenlenen programda konuşma yapan Başkan Güngör, “Tüm dünyada yaşanan ve hissedilen 11 ayın sultanı olan mübarek ramazan ayını birlikte yaşıyoruz. Bizler bu ayı en güzel ve en verimli şekilde geçirmek için elimizden geldiğince çabalıyoruz. Oruçlarımızı hep birlikte açarak berekete herkesi ortak ediyoruz. Yaptığımız etkinliklerle ve kurduğumuz sofralarla bir araya gelerek ramazanın tadını ve duygusunu ortak paydada buluşturuyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi gelecek yıllarda da birlik ve beraberlik içinde bu mübarek ayı hep birlikte yaşamayı Allah’tan niyaz ederim. Birlikte nice ramazanlara’’ ifadelerini kullandı. Başkan Güngör iftar sonrası ziyaretlere devam etti.

Başkan Güngör ‘’Allah Birlik ve Beraberliğimizi Bozmaya Çalışanlara Fırsat Vermesin’’

İftar programının hemen ardından Çardak İlçe Başkanı Mehmet Pala’nın evine konuk olan Başkan Güngör ve yönetim kurulu üyeleri buradaki ziyaretin ardından Önceki Dönem Çardak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Buran’ı da ziyaret etti. Başkan Güngör “Bizler bu dava uğruna ömrünü adamış, gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu dava uğruna önceki dönemlerde görev almış ve birçok etkin faaliyette bulunmuş önceki dönem yönetimimizden Allah razı olsun. Var gücümüzle çalışmaya devam ederek bu davayı yaşatacağız. Bizleri her zaman olduğu gibi bugün de

 misafirperverlikleriyle onurlandırdılar. Allah birliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. İlçe Başkanımıza ve yönetimine, Belediye Başkanımıza ve Meclis üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Önceki Dönem İlçe Başkanlarımıza, Mahalle başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Güngör Taziye Ziyaretinde Bulundu

Başkan Güngör İlçe Teşkilatı ile birlikte Saray Mahallesi sakinlerinden Ramazan Demiral’ın vefat eden eşi için taziye ziyaretinde bulundu.  Merhumenin eşi Ramazan Demiral’a taziyelerini ileten Başkan Güngör “Başta Neşe hanımefendi olmak üzere fani dünyadan ahirete intikal etmiş tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cennetin güzellikleri ruhumuza işlesin, Allah korkusunu kalbimizden silmeyelim imanı hayat felsefesi olarak bilelim, öldüğümüzde yerimizi yaptıklarımızla görelim.Vefat eden tüm kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Allah’ım rahmetlerini bol bol ihsan eylesin. Onları cennetine buyur eylesin. Geride kalan sevdiklerine de bol bol sabreylesin’’ dedi. Ramazan Demiral ise “ Bizleri bu acı günümüzde ziyaret eden, acılarımızı paylaşan ve taziye ziyaretinde bulunan Yücel Güngör’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!