Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Kırar'dan Ortak Politikalar Mutabakat Metni açıklaması: 'Türkiye’nin geleceği'

Başkan Kırar'dan Ortak Politikalar Mutabakat Metni açıklaması: 'Türkiye’nin geleceği'
Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, partisinin de yer aldığı Altılı Masa'nın açıkladığı Ortak Politikalar Mutabakat Metni ile altın günü gibi çirkin ithamlarda en iyi cevabı verdiklerini açıkladı. Kırar, "Bugün tüm Türkiye’ye açıklanan bu 2300 maddelik ortak mutabakat metni, Türkiye’nin geleceğidir" dedi.

CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'den oluşan Altılı Masa'nın "Ortak Politikalar Mutabakat Metni" bugün açıklandı. ATO Congresium’da düzenlenen tanıtım toplantısına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

2 binden fazla düzenlemeyi içeren 9 ana başlıktan oluşan Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında açıklamalarda bulunan Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, altın günü çirkin ithamlarda en iyi cevabı verdiklerini söyledi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ... 

Başkan Kırar, "Bugün tüm Türkiye’ye açıklanan bu 2300 maddelik ortak mutabakat metni, Türkiye’nin geleceğidir. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi, Erdoğan ülkenin bugünü ise, biz yarınıyız. Altı siyasi partinin bir araya gelip böyle kapsamlı ve ülkemizin tüm sorunlarına çözüm bulan bir mutabakat metni hazırlamış olması Türkiye siyaseti için çok önemli bir adımdır. Vatandaşın kanayan yaralarının bilincindeyiz ve Metin hazırlanırken hiçbir kesim, meslek, sosyal alan, cinsiyet, ırk, din ayırt etmeden titizlikle çalışmalar yapılmıştır. Ekonomiden, hukuka, sağlıktan teknolojiye, kadına şiddet haklarına, tarımdan hayvancılığa ve daha bir çok önemli konu ile ilgili önemli çözümlere imza atılmıştır. Bu mutabakat metni, Altılı masa dediğimiz millet ittifakı masasının yaklaşık 1 yıllık süreçte neler yaptığının ve adeta nasıl Çalışkan bir öğrenci gibi Türkiye’ye karşı verilecek bu sınava hazırlık yaptığının kanıtı ve Altın günü şeklindeki çirkin ithamların cevabı olmuştur. Görüyoruz ki güzel bir Türkiye’de yaşamak zor değil. Halk seçim günü sandıkta millet ittifakına güvenip, gereken cevabı verecektir" dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!