3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Başkan Örki Gençlerle Kariyer Günlerinde Buluştu

Başkan Örki Gençlerle Kariyer Günlerinde Buluştu
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Pamukkale Üniversitesi Yeniler Topluluğunun organize ettiği “Kariyer Yönetimi ve Girişimcilik Söyleşileri”nde gençlerle buluşan BaşkanÖrki, gençlere önemli tavsiyelerde bulunarak, Pamukkale Belediyesinin gençlere yönelik projelerini anlattı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Üniversitesi Yeniler Topluluğunun koordinatörlüğünde Prof. Dr. Cevat Akşit Erkek Öğrenci Yurdu’nda üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Yurdun yemekhanesinde gençlerle birlikte sıraya girerek akşam yemeğini gençlerle birlikte yiyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kendisinin de henüz 42 yaşında olmasına rağmen, üniversiteli gençlerle buluşmanın adeta bir gençlik aşısı gibi iyi geldiğini ifade ederek, kendisine bu etkinliğe davet eden ve dinleyemeye gelen gençlere teşekkür etti.

Pamukkale Üniversitesi Yeniler Topluluğu

BAŞKAN ÖRKİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

“Kariyer Yönetimi ve Girişimcilik Söyleşileri”etkinliğinin açılış konuşmasını yapan TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, Türkiye Gençlik Vakfı’nın 81 ilde, 571 ilçede yurtlarıyla, icraat haneleriyle, eğitim öğretim programlarıyla ortaokuldan üniversiteye kadar gençlerin yanında olan bir kurum olduğunu belirterek, “Denizli’de üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kariyer söyleşileri ve girişimcilik programımıza davetimizi kabul ederek yanımızda olan Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye teşekkür ediyoruz” dedi. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu Müdürü Tekin Kazak, “Gençlik Spor Bakanlığı olarak gençlerimizin buradan sadece bir diploma alarak gitmelerini istemiyoruz. Gençlerimizin eğitim, sosyal, kültürel gelişimlerine de katkıda bulunmak istiyoruz. Bizlere her zaman destek veren Pamukkale Belediye Başkanımıza da çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Pamukkale Üniversitesi Yeniler Topluluğu

BAŞKAN ÖRKİ “İYİ İNSAN OLMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlerin sorularını yanıtlayarak, kariyer tercihlerinde hayatından örnekler verdi. “Kariyer planları çok önemli. Bir kere hedefe kilitlenmek lazım” diyen Belediye BaşkanıÖrki, “O hedef doğrultusunda eğitimimize önem vermemiz lazım. Her şeyden önemlisi iyi bir insan olmamız gerekiyor. Çevresinde güvenilir bir insan, sözüne itimat edilen, birşeylerin emanet edilebildiği kişiler olmak lazım. Bunlar çok önemli kavramlar. Bugün burada olma sebeplerimizden bir tanesi de Cumhurbaşkanımız gibi gençlere değer veren, gençlere güvenen ve rahatlıkla onlara geleceği emanet edebilme cesaretini gösterebilmiş liderler sayesinde” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı AvniÖrki, konuşmasında Pamukkale Belediyesinin gençlere yönelik projelerinden bahsederek, İNOGAR projesini anlattı. Gençlerin hayallerindeki projelerini gerçeğe dönüştürmek adına böyle bir merkez yaptıklarını söyledi. Başkan Örki ayrıca, ilçe genelindeki öncesinde 30 civarında olan halı sahaların sayısını 2’ye katlamak adına çalışma yürüttüklerini ifade ederek, ilçede birçok halı sahanın ihalesini yaptıklarını ve çalışmaların hızla ilerlediğini kaydetti. Örki, misafirperverliklerinden dolayı TÜGVA Denizli ailesine ve PAÜ Yeniler Topluluğu’na ve programa katılan öğrencilere teşekkür etti. Program sonunda, TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!