3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Başkan Şeniz Doğan’dan ‘Yılın Annesi’ Ödülü

Başkan Şeniz Doğan’dan ‘Yılın Annesi’ Ödülü
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencileri ve aileleri ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Varlığımızın kaynağı olan annelerimizin hakkını hiçbirimiz ödeyemeyiz. Hele bir de engelli bir çocuğumuzun annesiyseniz daha büyük bir özveri içinde oluyorsunuz” diyerek, her gün Engelsiz Yaşam Akademisi’ne gelerek çocuğuyla ilgilenen annelere ‘Yılın Annesi’ ödülünü verdi.

Merkezefendi Belediyesi sosyal projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Engelliler Haftası ve Anneler Günü vesilesiyle, Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencilerine ve ailelerine iftar programı düzenlendi. 87 ailenin katıldığı programda konuşan Başkan Şeniz Doğan, “Sevginin, bereketin ve hoşgörünün daha yoğun yaşandığı bu güzel Ramazan akşamında hem Anneler Günü hem de Engelliler Haftası münasebetiyle iftar programında bir araya geldik. Ben hepinizin Ramazanını tebrik ediyor,katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Annelerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini belirten Başkan Doğan, “Ben de bir anneyim. Anne demek sevgi, emek, hoşgörü, cefa, karşılıksız sevmek demek… Bu anlamda varlığımızın kaynağı olan annelerimizin hakkını hiçbirimiz ödeyemeyiz. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Hele bir de engelli bir bireyin annesiyseniz daha büyük bir özveri içinde oluyorsunuz. Yeri geliyor onlarla arkadaş, sırdaş oluyorsunuz yeri geliyor anne, baba oluyorsunuz. Tek amacınız, bu hayatı onlar için kolaylaştırmak.  Bu anlamda sizin çocuklarınız için yaptığınız özveriyi minnetle karşılıyor ve takdir ediyorum” diyerek konuştu.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN PROJELERİMİZ VAR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yeni dönemde de engelli kardeşlerimiz için projelerimiz var. Engelsiz Yaşam Akademimizde de etkinliklerimize devam edeceğiz. Maalesef ilçemizde engelli çocuklarımız için parklar yok. Bazı mahallelerimizde engelli parkları yapmak istiyoruz. Akülü arabalarımız için şarj istasyonları olacak. Bazı çocuklarımızın ulaşımla ilgili sorunları var, bunu hemen çözmek istiyoruz. Engellilere yönelik ulaşım araçlarını hemen temin edeceğiz. Çocuklarımızın özel yetenekleri var ve Merkezefendi Belediyesi olarak bu çocuklarımızın arkasında olacağız” dedi.

“TOPLUMUMUZU BİLİNÇLENDİRECEĞİZ”

Engelli bireylerin sorunlarını çözmenin birinci öncelikleri olacağının altını çizen Başkan Doğan, “En önemlisi, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak… Bu da toplumu bilinçlendirmekle başlıyor. Yine belediyemizce bu anlamda eğitimler ve seminerler yapacağız. Sizlerle tekrardan burada buluşacağız, bu konuda tartışacağız.Toplumumuzu bilinçlendireceğiz. Bizler MerkezefendiBelediyesi olarak engelli bireylerimizin yanında olacağız. Onların sorununu çözmek birincil önceliğimiz olacak. Size söz veriyorum, projelerimize başlarken engelli bireylerimize öncelik sağlayacağız. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın konuşmasının ardından kursiyerler tarafından hazırlanan Anneler Günü mesajı içeren video izletildi. Sonrasında kursiyerler annelerine yazdıkları şiirleri okudu. Etkinlik sonunda Başkan Doğan, her gün Engelsiz Yaşam Akademisi’ne gelerek çocuğuyla ilgilenen annelere ‘Yılın Annesi’ ödülünü verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!