3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Başkan Taşer’den Dev Açılışa Davet

Başkan Taşer’den Dev Açılışa Davet
Denizli Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Berzan Taşer, Radyo 20’nin konuğu oldu. Ümit Türkkan’ın moderatörlüğünü yaptığı Radyotik Gündem programına konuk olan Taşer Otonomi Denizli hakkında bilgiler verdi. Başkan Taşer aynı zamanda 23 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Otonomi Denizli’nin açılışına tüm Denizli halkını davet etti.

Otonomi ve 2. El otomobil piyasası hakkında değerlendirmelerde bulunan Otonomi Başkanı Berzan Taşer; “Başkanlık döneminde OTONOMİ sitesini daha çok geliştirip cazibe noktası haline getirmek için elinden geleni yapacağını söyleyen başkan Taşer, ikinci el otomobilde güvenin çok önemli olduğunu, bireysel satışlarda meydana gelen usulsüzlük ve dolandırıcılık tehlikelerinin, vatandaşların  OTONOMİ gibi tesisleri tercih ettiklerinde ortadan kalktığını, vatandaşın hem parasının tam karşılığını alırken hem de en ufak bir sorunda kapılarını çalabilecek bir muhatap bulduklarını aktardı.

OTONOMİ SİTESİ HER ŞEYİ BARINDIRIYOR

Başkan Taşer, ayrıca sitenin içerisinde misafirlerin vakit geçirmesi için bir kafe bulunduğunu, aynı zamanda aracını alan kişilerin tekrar başka bir yere gitmesine gerek kalmaması için bir de noter bulunduğu bilgisini aktardı. OTONOMİ’de İkinci el otomobil alırken yaşanabilecek bir çok problemin de yine site yönetimi olarak önüne geçmek adına, gerçekten bu işin ehli, bu işe yatırım yapmış belirli kriterleri yerine getiren üyelerden oluşturdukları bir sistemleri olduğunu belirtti.  Bu şekilde oluşan bir sistemle OTONOMİ’ye gelen misafirlerin her hangi bir mağduriyet yaşamasının da  mümkün olmayacağını, ifade eden Taşer, “olası bir ihtimal ile diyelim ki  böyle bir şey meydana geldi, Müşteriyi galerici ile baş başa bırakmıyoruz. Yönetim olarak her iki tarafı dinleyerek çözüm odaklı bir sonuç alıyoruz” şeklinde açıkladı.

 Berzan Taşer,

SİGORTA KANUNU DEĞİŞTİ AMAN DİKKAT!

Katıldığı programda yeni araç sigortası sistemi kanunu hakkında da bilgiler veren Başkan Taşer, daha önce satıcıların 15 günlük sigortalarının kullanıldığını fakat alıcının 15 gün içerisinde sigorta yaptırmadığında yaptığı kaza ve benzeri işlerin satıcının sigortasına yansıdığını ve satıcının daha sonraki araç alışında priminde sıkıntı yaşadığı için düzenleme yapıldığını dile getirdi. Başkan Taşer, “15 Günlük sigorta trafik sigortası içindeki teminattı. Yani noter satışından sonra satıcının trafik sigortasını yeni alıcı 15 gün süre ile kullanabiliyordu. Artık Eylül ayında çıkan kanun ile birlikte yeni alıcı anında aldığı gün sigortasını kesmek zorunda kalacak. Yasa ile bu duyurulmuş durumda” dedi.

“MÜJDEYİ BURADAN VERİYORUM BİR DEPO AKARYAKIT HEDİYE”

Radyo20’nin sevilen programı Ümit ile Radyotik Gündem’de 22-23 Kasım’da yapılacak olan açılışta, katılımcıları bir birinden farklı sürprizlerin beklediğini ifade eden Başkan Taşer, sizlerin aracılığı ile sürprizlerimizden birisini ilk defa buradan açıklamak istiyorum. Açılışımızda OTONOMİ sitemizden araç alacak tüm müşterilerimizin deposunu doldurup göndereceğiz. Tabi ki sadece bu kadarı ile kalmayacağız. Daha fazlasını öğrenmek ve bu fırsatlardan yararlanmak için tüm vatandaşlarımızı açılışımıza bekliyoruz

 

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!