Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Yücel Güngör’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Yücel Güngör’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güngör mesajında vatandaşlar ile devlet arasında köprü vazifesi gören muhtarların kamu hizmetinin mahallelere ulaştırılmasında önemli rol oynadığını belirtti.

Denizli’de vatandaşlara doğru hizmeti götürebilmek için muhtarların görüş ve önerilerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Güngör, Muhtarlar Günü’nü kutladı.  Güngör mesajında muhtarların mahalle ve köylerde devletin bütün kurumlarını temsil ettiğini ifade etti.

 

“BİZİM KAPIMIZ MUHTARLARIMIZA DAİMA AÇIKTIR”

Başkan Güngör mesajında “Muhtarlarımız devletimizin bütün kurumlarını temsil edip, vatandaşlarımızın kamu kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynuyor. Muhtarlar halk tarafından seçilmiş birer yönetici olarak demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturuyorlar.  Vatandaşlara uzanan hizmet eli olan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmede büyük bir rol üstleniyorlar. Bu bağlamda muhtarlar, vatandaşlarımız ile ilişki kurup onların sorunlarına çözüm bulma ve yol gösterme alanında yardımcı olarak bir makamı temsil ediyorlar.  AK Parti olarak vatandaşlarımıza yönelik çalışma ve hizmetlerimizde en önemli paydaşlarımız olan tüm muhtarlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bizim kapımız muhtarlarımıza daima açıktır” dedi.

 

“MUHTARLARIMIZIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖN PLANDADIR”

Denizli’nin her alanda gelişmesi ve kalkınmasında muhtarların rehberliğine ve düşüncelerine her zaman ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Güngör, “İdari teşkilat içinde muhtarlıkların küçük ama rolü büyük bir kilit taşı olduğunu belirtmekte fayda var.  Kamu hizmetlerimizin verimli ve etkili bir şekilde tüm vatandaşlarımıza ulaşmasında muhtarlarımızın taşıdığı önem oldukça büyüktür. Hizmet kalitemizin arttırılarak en üst seviyede sağlanmasında, hükümet politikalarının geliştirilmesinde vatandaş odaklı yönetim anlayışıyla çalışan muhtarlarımız en önemli rehberlerimizdir. Hayatı boyunca demokrasinin yerelden başladığına inanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için her zaman ön plandadır.  Böyle önemli bir görevi üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!