Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Bilal Sonses Kimdir? Şarkıları Nelerdir?

Bilal Sonses Kimdir? Şarkıları Nelerdir?

İnternetin toplum içinde yayılmasının en güzel nimetlerinden biri, sesi oldukça güzel olduğu halde yeterli destek göremeyen sanatçıları ön plana çıkarması olmuştur. Bilal Sonseste bu isimlerden biridir. Hayranları Bilal Sonses şarkıları indirşeklinde aramalarla kendisinin şarkılarına ulaşıp beğeniyle dinlemektedir. Kendisi 28 Ekim 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul’un Fatih ilçesinde çocukluğu geçen sanatçı ilkokul eğitimini bu ilçede tamamlamıştır. Sanatçı daha sonra müziğe gönül verdiği için konservatuar eğitimi görmeye başlamıştır.  

Bilal Sonses Kariyerine Nasıl Başladı?

Bilal Sonsesin müzik kariyerine başlaması Youtube adı verilen video yükleme sitesine kendi ismiyle bir kanal açması ve amatör imkanlarla bu kanala söylediği şarkıları atmasıyla başlamıştır. Kimi zaman sözü bestesi kendisine ait şarkılar söyleyen sanatçı kimi zamanda yaptığı cover parçalarla insanların ilgisini çekmiştir. Zamanla hayran kitlesini genişleten sanatçı profesyonel müzik piyasasına Ayla Çeliğin “Bağdat” isimli şarkısını seslendirip prodüktörlerin ilgisini çekerek girmiştir diyebiliriz. Daha son ünlü müzisyenlerle düet yaparak kariyerine devam eden sanatçı başarıdan başarıya koşmaktadır.

Bilal Sonsesin Başarıları

Hayran kitlesi oldukça geniş olan Bilal Sonses sosyal medya üzerinde binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. Yüklediği parçalar haftasına varmadan milyonlar tarafından dinlenen sanatçı magazin camiasının da oldukça ilgisini çekmektedir. 2018 Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi çıkış yapan sanatçı kategorisinde aday olmuştur. Birçok üniversiteden ödüller kazanmıştır. Dijital platformlar kendisinin çıkardığı parçaları yayınlamak için birbirileriyle yarışmaktadır. En son çıkardığı parça Bilal Sonses Hasbelkader ft Yıldız Tilbe indir şeklinde çok fazla aranmıştır.

Bilal Sonses Parçaları

Sanatçı şimdiye kadar 5 tane albüm çıkarmıştır. İlk çıkardığı albüm çıkış parçasının da ismi olan Öpesim Var albümüdür. Daha sonra İçimdeki Sen, Sen Aldırma, İkimiz de Bilemedik, Neyim Olacaktın albümlerini çıkarmıştır. Bunun haricinde çıkardığı birçok single bulunmaktadır. HayranlarıBilal Sonses Sebepsiz Boş Yere indir şeklinde aramalarıyla bu parçasını internette üst sıralara taşımıştır. Bunlar haricinde Reynmen, Bengü, Tuğçe Kandemir’le yaptıkları düetlerde oldukça beğenilmiştir.  Siz de Bilal Sonses şarkılarını internet üzerinden hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Bunun için kısa bir araştırma yapmanız dahi yeterli olmaktadır!

Enes Batur Ayaz indir

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!