Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Binlerce Kişi Babafest'te Buluştu

Binlerce Kişi Babafest'te Buluştu
Denizli’nin Babadağ ilçesinde bu sene üçüncüsü düzenlenen BabaFest coşkulu bir şekilde devam ediyor. Festivalin ikinci gününde toplu açılış töreni yapılırken, Ayşe Dinçer konseriyle vatandaşlar eğlenceye doydu.

Denizli’nin Babadağ ilçesinde Babadağ Belediyesi tarafından üçüncü BabaFest devam ediyor. Festivalin ikinci günü festival alanına vatandaşlar akın etti. Babadağ’a ait yöresel ürünlerin tanıtıldığı ve aynı zamanda vatandaşların ve diğer ilçe belediyelerin de stant açarak ilçelerini tanıttığı festival ikinci gününde eğlenceye doydu. Gün boyu binlerce kişinin ziyaret ettiği festival alanında stantlar yoğun ilgi gördü.

babafest

7 PROJENİN TOPLU AÇILIŞI YAPILDI

Festivalin ikinci gününde Babadağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Babadağ Kadın Kooperatifi Satış Mağazası, Mollaahmetler Mahallesindeki 800 tonluk sulama havuzu, güneş enerjisi santrali, kapalı pazaryeri, Nafiz Çapucu Çocuk Parkı, Kelleci Mahallesi çevre yolu, Mollaahmetler Mahallesi park ve sosyal tesislerinin toplu açılış töreni yapıldı. Toplu açılış törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi katıldı.

babafest

“HER ŞEY BABADAĞ, HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZ İÇİN”

Büyük bir coşkuyla yapılan açılış törenine Babadağlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuşmasında “Babadağımız için ilkemizden biri hep eşitlik oldu. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına eşit bir şekilde cevap verebilmek, dertlerine derman olabilmek için var gücümüzle çalıştık. Bugün arkamıza dönüp baktığımızda bir sürü güzel projeyi Babağımıza kazandırdığımızı görüyoruz. Bu mutlu tablodan ötürü mutluyuz. Gururluyuz. Her zaman Babadağımız için çalışmaya söz verdik, sözümüzün de hep arkasındayız. Her zaman dediğimiz gibi ‘İş çalışmaksa biz varız’ Her şey Babadağ, her şey vatandaşlarımız için. Festivalimize katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

babafest

AYŞE DİNÇER BABADAĞ’I COŞTURDU

Toplu açılış töreninin ardından Ayşe Dinçer konseri ile vatandaşlar eğlenceli anlar yaşarken, Babadağlılar coşkuya doydu. Festival üçüncü gününde bu sene 25.’si düzenlenen Rahvan At Yarışları ile devam edecek.

babafest

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!