Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Buldan’da Mahalleler Tozdan, Çamurdan Kurtuluyor

Buldan’da Mahalleler Tozdan, Çamurdan Kurtuluyor
6.5 yıl sonra aynı işçilerle aynı pozu veren Başkan Şevik, elini yeniden taşın altına koydu

Belediye Başkanlığının ilk 7 yıllık döneminde ilçe merkezinde alt yapı çalışmalarını tamamlayan ve 2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala, işçileriyle birlikte sembolik olarak 5.yılının son taşını koyan Başkan Şevik, 6,5 yıl sonra aynı pozu verdi. 2014 yılında Büyükşehir statüsü ile mahalle olan köylerden Süleymanlı Mahallesi’nde çalışan aynı işçilerle o pozu bir kez daha veren Başkan Şevik,  Buldan mahallelerini tozdan çamurdan kurtarmak için elini bir kez daha taşın altına koydu.

 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  geleneksel hale getirdiği mahalle ve ev ziyaretlerinde, vatandaşlarının taleplerini değerlendiriyor,belediye çalışmalarını da yerinde inceliyor.  Süleymanlı Mahallesi’nde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmasını da inceleyen Başkan Şevik,2014 seçimlerinden önce kendisiyle çalışan işçileri görünce, 6,5 yıl önce Güngören Caddesi’nde verdiği pozu vererek,  çalışmaların kaldığı yerden devam ettiğinin mesajını verdi.

BaşkanŞevik,2007’den 2014 yılına kadar devam eden 7 yıllık başkanlık döneminde ilçe merkezinde altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, “Buldan’da başkanlık yaptığım 2007-2014 yıllarında alt yapı çalışmalarını tamamlamıştık. Biz,  küçük düzenlemeler dışında alt yapı sorunu bırakmadık. Son elli yılın birikmiş tüm altyapı sorunlarını çözdük.  Buldan’da merkezde, mahallelerde girilmedik sokak bırakmadık.  Yeni dönem de, 2014 yılında Büyükşehir Yasası ile mahalle olan ve son beş yılda belediye hizmetlerinden mahrum kalan köylerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemizin sorumluluk alanlarında başlattığımız kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızın yanı sıra ‘her mahalleye bir sosyal tesis’ vaadimizi de yerine getiriyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde sosyal tesis için yer tespitinde bulunuyor, projelendiriyor ve çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Başkan Şevik, “Buldan’da altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Artık Buldan kültürüyle, ticaretiyle, turizmi ve genel olarak ekonomisi ve insan malzemesi ile ulusal çapta değerini kanıtlamak zorunda. Bu bakış açısına sahip olmayan bir başkanın başarılı olması mümkün değil. Biz bunun bilincinde olarak çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

“GÜZEL BİR TESADÜF”

Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in 2014 yılında belediye çalışmalarını incelerken,  ilçe merkezinde fotoğraf çektirdiği taş ustası İdris Günhan, 6,5 yıl sonra başkanla aynı pozu vermenin heyecanını yaşadığını belirterek,  “Benim için güzel bir tesadüf oldu. Ben Başkan Bey’le çalışmaktan her zaman memnunum” dedi.

.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!