Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Cadem Metrology ile Dijital Çözümler

Cadem Metrology ile Dijital Çözümler

Cadem Metrology, dijital dönüşüm alanında yaptığı çalışmalarda ZEISS/GOM firmasının distribütörlüğünü üstlenerek, çözüm ortaklarının faaliyetlerinde önemli roller üstleniyor. Teknoloji destekli üretim süreçlerinin daha etkin şekilde çalışmasını amaçlayan alanlarda yaşama geçtiği günden itibaren deneyim sahibi olan Cadem Metrology otomotiv, havacılık, savunma sanayi, makine imalatı gibi sektörlere yenilikçi teknolojiler sunuyor. Markaların yaşam süreçlerinde teknoloji ve inovasyon alanındaki tecrübesi ve uzman kadrosu ile çeşitli ürün, hizmet ve danışmanlık hizmeti sağlıyor.

Cadem Metrology Dijital Dönüşüm Yolculuğu

Teknolojiyi rehber edinen Cadem Metrology, çözüm ortaklarının vizyonları ile kusursuz bir uyum sağlar. Kurumsal profesyonelliği markaların mevcut sistemlerine entegre eden Cadem Metrology, her alanda yenilikçi bakış açısını  ve dijital dönüşümü yaşama geçirir.

Çözüm ortaklarına ve çevreye olan sorumluluklarının bilincinde olan firma, çalışmalarında kalite standardını en üst sırada tutar. Markanızın yolculuğunda inovatif ve teknolojik adımlar atabilmeniz için teknolojinin tüm imkanlarını yakından takip eden takım arkadaşları ile birlikte hareket eder.

Demo ve danışmanlık, cihaz kurulumu ve eğitimler, servis desteği gibi hizmetler sunan cademmetrology.com.tr, süreç yönetiminde en büyük destekçilerinizden biri oluyor. Demo ve danışmanlık hizmetlerinde, ölçümünü yapmak istediğiniz parçanın büyüklüğü, türü ve ölçüm alanı uzmanlar tarafından değerlendirilir. Bu sayede firmanız için en uygun sistem belirlenir ve ücretsiz bir demo hizmeti sunulur.

Cihaz kurulumu ve eğitimler; planlanan cihaz teslimi sonrasında sistem kurulumu sağlayan Cadem Metrology, sistem kurulumu ve kullanımı ile ilgili kapsamlı eğitimler verir. Taraması yapılan parçanın dijital alanda görüntülenmesini sağlayan GOM yazılımlarını ücretsiz olarak web sitenize indirmenizi sağlayan Cadem Metrology, ihtiyacınız olan tüm bilgileri kapsamlı bir şekilde çalışma alanlarınızda kullanmanızı sağlar.

Cadem Metrology; otomotiv, makine, mühendislik, tasarım ve mimari alanlar başta olmak üzere çeşitli sektörlerde en iyi ürün ve hizmetleri sunuyor. Cadem Metrology’nin yıllara dayanan tecrübesi ve çözüm ortakları ile birlikte yürüttüğü projeler sayesinde dönüşüm süreçlerinizi etkin bir şekilde yönetmenize yardımcı oluyor.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!