3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Çameli Belediyesi Kalite Yolunda İlerliyor

Çameli Belediyesi Kalite Yolunda İlerliyor
Çameli Belediyesi GEKA teknik destek programında BBS Eğitim ve Gözetim A.Ş İLE 2015 Kalite Yönetim Sistemi ( ISO 9001-2018 Kalite Yönetim Sistemi müşteri memnuniyeti yönetim sistemi ( ISO 10002 ) ve OHSAS 18001 ( ISO 45001 ) İş Sağlığı Yönetim Sistemi belgelerini almak için protokol imzaladı.

Çameli Belediyesi hizmet kalitesini iyileştirmek Halkla olan diyalogunu geliştirme protokol ve nezaket kuralları çerçevesinde hizmet sunabilmek için yönetici ve diğer personel eğitim programına dahil olacak ve Çameli Belediyesi kurumsal strateji ve genel yönetim, kurumsal kültür ve yönetim tarzı, problem farkındalığı ve yönetim yelpazesi konularında uygulamalı olarak eğitimden geçecektir.

BBS belgelendirme eğitim ve gözetim hizmetleri firması ile Çameli Belediyesi arasında protokol imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Cengiz Arslan, BBS Genel Müdürü Yusuf Yılmaz,Bursa Bölge Müdürü İslam Topal ile Satın Alma Müdürü İsmail Durmaz katıldı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Belediyesi olarak kalite yönetim sistemleri çalışmalarına start verdik. Maksadımız hizmet kalitemizi ulusal ve uluslararası kabul görmüş hizmet standartları seviyesine çıkarmak ve bu sayede hizmetlerimizi sürekli yenileyerek geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Kalite yönetim sistemleri araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucunda kalite yönetim sistemi (ISO 9001) ve 2015 müşteri memnuniyeti yönetim sistemi (ISO 10002) belgelerini almak için Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) akrediteli BBS A.Ş. ile protokol imzalamak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Amacımız birimler arası iletişimin daha da güçlenmesi, personelle de uyumlu en doğru ve en hızlı şekilde hizmet üretilmesini sağlamaktır

Bugün itibari ile başlayan sürecimiz iki aşamada gerçekleşecektir. İlk olarak eğitim çalışmalarımız olacak. Eğitim süreci kapsamında, belediye bünyesindeki müdürlüklerimizde çalışan personel arasından belirlediğimiz temsilcilerimize, bugün protokolü imzaladığımız firma yetkilileri tarafından 4 farklı eğitim çalışması uygulanacak.

Bu çalışmamız yaklaşık 1 aylık süre zarfında gerçekleşecek. Bu eğitimlerimiz sonunda ilgili standartlara ulaşmak için kurumumuzda oluşacak birimler arası doküman ve yazışmaların toplanması varsa eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalar yapılması sonucunda ikinci aşama olan belgelendirme sürecine geçilmesi hedefleniyor” Tüm çabamız ilçedeki vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmektir" dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!