Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Çamelili Üreticiler Süt Bedelini Mehmetçiğe Bağışlayacaklar

Çamelili Üreticiler Süt Bedelini Mehmetçiğe Bağışlayacaklar
Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na kimilerinin çorap atkı ördüğü, kimilerinin yiyecek gönderdiği Mehmetçiklere anlamlı bir destek de Çameli İlçesinden geldi. Çamelili üreticiler toplanan sütün bedelini Mehmetçik Vakfının hesabıma yatıracaklarını belirttiler.

Çameli Kızılkaya Kalkınma Kooperatifine bağlı süt üreticileri Çameli İlçesi Yumrutaş Mahalle Muhtarı Uğur Sökmen’in başlattığı kampanyaya destek olarak Barış Pınarı Harekatı'na destek oldular bugüne kadar yaklaşık 3 ton süt kooperatifte birikti Çameli’li üreticiler toplanan sütün bedelini önümüzdeki günlerde Mehmetçik Vakfının hesabıma yatıracaklarını ve dekontlarını bağış yapan tüm üreticilere ulaştıracaklarını ifade ettiler.

Çamelili Üreticiler

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak amacıyla Çameli İlçemizde üretim yapan çiftçilerimizden toplanan sütler yine İlçemizdeki süt toplayan Mahalle Muhtarımız ve kooperatifimiz öncülüğünde Mehmetçik Vakfına bağışlanmaktadır. Arkadaşlarımız toplanan sütün bedelini Mehmetçik Vakfının hesaplarına yatıracaklar. Türkiye, terörle kararlı bir şekilde mücadele edeceğini Barış Pınarı Harekatıyla tüm dünyaya ilan etmiştir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Mehmetçiğimizin sağ salim görevlerini tamamlayarak ülkelerine dönmelerini nasip etsin.. Mehmetçik Vakfıda şehadete ulaşan kahramanlarımızın yakınlarına ve Silahlı Kuvvetlerimize verdiği destekle gönlümüzde apayrı bir yere sahiptir. İlçemiz vatanına ve askerine olan sevgisini böyle anlamlı bir kampanya ile bir daha göstermiştir. Böyle anlamlı bir kampanyayı düzenleyen ve destek olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yumrutaş Mahalle Muhtarı Uğur Sökmen ise “Barış Pınarı Harekatı'nda mücadele eden askerlerimiz için süt üreticilerinden süt toplama kampanyası başlattık Tüm vatandaşlarımız, mahallelerimizde 1 hafta içerisinde topladığımız sütleri kooperatifimiz aracılığıyla topluyoruz toplamaya da devam edeceğiz . sütümüzü satıp maddi olarak destek sağlamaktır . Çameli’liler olarak bir nebze olsun katkı sunmak istedik. Burada önemli olan gıdaların miktarı değil. Burada önemli olan halkımızın bu türlü milli konularda birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu, askerimizin ve devletimizin yanında olduğunu göstermektir" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından süt tankerlerinin önünde operasyondaki askerler için dua edildi

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!