Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Can Evimize Ateş Düştü Hasretin Çok Büyük

Can Evimize Ateş Düştü Hasretin Çok Büyük
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan babasını ve erkek kardeşini Covid-19 nedeniyle kaybetti. Acı üstüne acı yaşayan Belediye Başkanı sosyal medyadan acısını paylaştı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın babası Ali Şevkan 1 ay önce 80 yaşında korona virüse yenik düşmesinin ardından dün de Veteriner Hekim 55 yaşındaki kardeşi Nazım Şevkan korona virüsten hayatını kaybedip bugün toprağa verildi.

Acı üstüne acı

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan 1 ay önce babasını kaybetmesinin acı dinmeden kardeşini aynı hastalıktan kaybetti. Babası ve abisi aynı zamanda koronaya yakalanmışlardı, abisi Nazım Şevkan 33 gün süren mücadelesini tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde kaybetti. Başkan Şevkan acısını kendi hesabından “Can Evimize Ateş Düştü Hasretin Çok Büyük..!” diyerek paylaştı.

İşte Başkan Şevkan’ın o paylaşımı:

“Güler yüzlü güzel yüzlü canım kardeşim. halkımızın sevgilisi çocukluk arkadaşım. yolun açık olsun. mekanın cennet olsun.

Peygamber efendimizin komşusu yoldaşı dostu olmak ne müthiş bir şereftir abi derdin. sen biz insanlara göre o şerefe layıksın be güzel çocuk; Allah’ım da layık görsün inşallah...

Orada babamla buluşacaksınız inşallah. Merak etmeyin kardeşim anam ve senin çocukların bizlere emanettir.

saygıdeğer dostlar, sevgili kardeşimin değerli meslektaşları, kıymetli arkadaşları sevenleri ve hizmet vermekten mutluluk duyduğu üretici kardeşlerimiz  bir süredir Pamukkale Üniversitesinde tedavi gören kardeşim Nazım Şevkan bizlere veda etti. 

binlerce kardeşimiz acımızı hissederek dualarını arşa ulaştırdı. dualarınız sevgili kardeşimin dostu olacaktır. Onu sarıp sarmalayacaktır. bu süreçte arayıp soran dilek ve dualarıyla yüreğimizdeki sızıyı hafifleten sevgili dostlarımıza yürekten teşekkür ederiz. asla unutamayız...

Üniversitede tedavi süresince kardeşimle ve bütün hastalarıyla insanüstü bir çabayla ilgilenen hocalarımıza doktorlarımız hemşirelerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Kardeşimin cenazesi 28 mayıs cuma günü saat: 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra çok sevdiği köyünün toprağı ile buluşacaktır. (Horoz Köyü Yeşilova Burdur)

Salgın ne yazık ki devam etmektedir. Her yerde söylediğimiz gibi maske ve sosyal mesafe kurallarına uymamız ana şarttır.

Uzaktan taziye ve dualarınız sizin ve toplumun sağlığı açısından çok kıymetlidir. kalabalık olmak bu hastalığı körüklemektedir ve acıları büyütmektedir.

Cenaze etkinliklerimizin daha kısıtlı sayıda katılımla gerçekleşmesi çok önemlidir.

Güleç yüzlü canım kardeşim allah’tan rahmet diliyorum kabrin nur olsun. kabrin cennet bahçelerinden bir bahçe olsun.İnne lillahi ve inne ileyhi raciun...
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!